Αγγλία

«Η Γιουνάιτεντ δεν ανησυχεί για Λουκάκου, φορτσάρει και για Ντάιερ»

Θέλει να τα σαρώσει όλα η Γιουνάιτεντ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν ανησυχούν για το μπάσιμο της Τσέλσι για Λουκάκου και ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση για τον Έρικ Ντάιερ της Τότεναμ.

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρχίζει να ανεβάζει ρυθμούς στις μεταγραφικές της αναζητήσεις.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Ρομέλου Λουκάκου και το νέο μπάσιμο της Τσέλσι για την απόκτηση του παίκτη, οι πληροφορίες των Άγγλων ρεπόρτερ τονίζουν ότι από πλευράς των «κόκκινων διαβόλων» δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τη θετική έκβαση της υπόθεσης και συμπληρώνουν ότι τις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση μάλιστα να προβούν και στις ανακοινώσεις.

Μάλιστα, κλείνοντας το κεφάλαιο απόκτησης του βασικού επιθετικού, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει ζητήσει έναν αμυντικό χαφ που θα αποτελέσει τον διάδοχο του Μάικλ Κάρικ. Τις τελευταίες εβδομάδες φαινόταν ότι αυτός θα ήταν ο Νεμάνια Μάτιτς, ωστόσο, μετά το κάζο που είναι έτοιμη να κάνει η Γιουνάιτεντ στην Τσέλσι με τον Λουκάκου, πρέπει να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τον «Guardian», πρώτος στόχος είναι ο αμυντικός χαφ της Τότεναμ, Έρικ Ντάιερ που τους τελευταίους μήνες φαινόταν να χάνει τη θέση του από τον Βίκτορ Γουανιγιάμα και δεν χαρακτηρίζεται πλέον αναντικατάστατος από τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Όπως, όμως, είναι σαφές η Γιουνάιτεντ πρέπει να ξηλωθεί για την απόκτηση του Άγγλου αμυντικού χαφ και ήδη οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αρχική πρόταση διαπραγματεύσεων, ύψους 55 εκατ. ευρώ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x