Αγγλία

Η Γιουνάιτεντ είναι εδώ, η Σίτι αγνοείται! (video)

Η τεσσάρα συνέφερε τη Μαν. Γιουνάιτεντ που νίκησε 1-0 την ντεφορμέ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ» κι έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ. Σκόρερ ο Μάτα.

Η σφαλιάρα του 4-0 από την Τσέλσι συνέφερε τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο φάνηκε να θέλει να δώσει απαντήσεις και να επιζητά περισσότερο την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ από τη συμπολίτισσα Σίτι, την οποία νίκησε με 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ».

Μετά από ένα άγονο και με λιγοστές καλές στιγμές πρώτο μέρος, οι «διάβολοι» έφτασαν στο πολυπόθητο γκολ στο 54’. Ο Ιμπραΐμοβιτς πήρε μια μονομαχία από τα αριστερά και σέρβιρε στο κέντρο της μεγάλης περιοχής, όπου ο επερχόμενος Μάτα νίκησε τον Καμπαγέρο. Ο Γκουαρντιόλα αναγκάστηκε να επιστρατεύσει Στέρλινγκ και Αγουέρο από τον πάγκο αναζητώντας την ισοφάριση που δεν ήρθε όμως ποτέ, καθώς η συμπαγής διάταξη του Μουρίνιο υπερασπίστηκε ως το τέλος το προβάδισμα.



Μαν. Γιουνάιτεντ (Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια, Ρόχο, Μπλιντ, Σο, Κάρικ, Ερέρα, Πογκμπά, Μάτα (73’ Σνάιντερλεν), Ράσφορντ (82’ Λίνγκααρντ), Ιμπραΐμοβιτς.

Μαν. Σίτι (Γκουαρντιόλα): Καμπαγέρο, Μαφέο, Οταμένδι, Κομπανί (46’ Κολάροφ), Κλισί, Γκαρσία, Φερνάντο, Σανέ (63’ Στέρλινγκ), Νάβας, Ιεανάτσο, Νολίτο (71’ Αγουέρο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x