Αγγλία

Η Γιουνάιτεντ πάει για Ιμπραϊμοβιτς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προστεθεί στις ομάδες που θέλουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Σουηδού και πολλοί σύλλογοι θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Ζλάταν Ιμπαραΐμοβιτς κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν που λήγει το καλοκαίρι και έχει ανοίξει την «όρεξη» πολλών ομάδων για να τον αποκτήσουν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προστεθεί στους συλλόγους που διεκδικούν τον Σουηδό επιθετικό αλλά θα πρέπει να του κάνουν δελεαστική πρόταση γιατί οι «μνηστήρες» για την περίπτωσή του είναι πολλοί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Equipe» στο Ολντ Τράφορντ ετοιμάζονται να κάνουν μια άκρως ελκυστική πρόταση στον «σούπερ σταρ» της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο Μάντσεστερ πιστεύουν ότι θα βοηθήσει πολύ τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και ειδικότερα τον Αντονί Μαρσιάλ που ξόδεψαν 60 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι για να τον πάρουν από την Μονακό.

Επίσης, εκτός από τους «κόκκινους διαβόλους» στη «μάχη» για τον 34χρονο έχουν μπει οι Γουέστ Χαμ και Μίλαν. Το πιο πιθανό είναι αργότερα να υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

Ο διεθνής άσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Αγγλία ή έστω να συνεχίσει να παίζει σε μια ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x