Αγγλία

Η Γιουνάιτεντ «χρυσώνει» τον Ντε Χέα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σκοπό να κάνει τον Νταβίντ Ντε Χέα τον πιο ακριβοπληρωμένο τερματοφύλακα του κόσμου. Δείτε τις απίστευτες εβδομαδιαίες αποδοχές που -λέγεται ότι- θα του προσφέρει.

Για ακόμα μία χρονιά το όνομα του Νταβίντ Ντε Χέα βρίσκεται στη λίστα με τα πο δυνατά μεταγραφικά σενάρια. Αυτή τη φορά όμως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως θέλει να κόψει από νωρίς τη φόρα στους επίδοξους μνηστήρες.

Σύμφωνα με την αγγλική Star, «οι κόκκινοι διάβολοι» έχουν σκοπό να εκτοξεύσουν τον Ισπανό τερματοφύλακα στην κορυφή των πιο καλοπληρωμένων πορτιέρο, με την ασύλληπτη εβδομαδιάτικη αμοιβή των 400.000 ευρώ! Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή, το συμβόλαιο του Ντε Χέα στη Γιουνάιτεντ του αποφέρει περίπου 250.000 ευρώ την εβδομάδα και έχει διάρκεια για ακόμα 18 μήνες.

Μία τέτοια αύξηση αποδοχών, σίγουρα θα αποτελέσει σοβαρό ανατρεπτικό παράγοντα στα πλάνα της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του, και θα μετατρέψει τον Τιμπό Κουρτουά της Τσέλσι, σε νο1 υποψήφιο για τη «βασίλισσα» της Ισπανίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x