Αγγλία

Η Γουέστ Χαμ προσέλαβε παίκτη του FIFA!

Θέλοντας να κυριαρχεί έστω και στα τουρνουά των video games, η Γουέστ Χαμ προσέλαβε τον νο. 2 παίκτη παγκοσμίως στο FIFA, ονόματι Σεν “Ντράγκον” Άλεν. Ωστόσο, το deal έχει αρκετούς λόγους που έγινε.

Το έχουνε πάει σε άλλο επίπεδο στην Αγγλία! Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε την πρόσληψη του νούμερο 2 παίκτη παγκοσμίως στο FIFA, ονόματι Σεν “Ντράγκον” Άλεν.

Γιατί, όμως, να το κάνει αυτό; Για να πρωταγωνιστεί στα τουρνουά των video games που γίνονται σε όλη την υφήλιο! Τι κέρδος θα μπορούσε να αποφέρει, όμως, η εν λόγω κίνηση; Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το «Νησί», για την επιλογή αυτή έπαιξε ρόλο το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας. Στην Αγγλία προσέχουν πολύ τα οικονομικά θέματα αλλά και το μάρκετινγκ και… κοιτάζουν να διαδώσουν τη φήμη της ομάδας όσο περισσότερο γίνεται και φυσικά να αποφέρουν κέρδη μέσα από αυτό.

Όσον αφορά τον Σεν “Ντράγκον” Άλεν, δεν είναι καλός μόνο στο FIFA αλλά και σε άλλα παιχνίδια ευρέως γνωστά, όπως το League of Legends, το Dota2 και το Counter Strike. Video Games που έχουν πάρα πολύ μεγάλο κοινό!

Για την πρόσληψη του νούμερο 2 gamer παγκοσμίως μίλησε και ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς, δηλώνοντας ενθουσιασμένος: «Αυτή είναι μια μεγάλη κίνηση για τη Γουέστ Χαμ. Έχω ακούσει ότι ο Σεν είναι ένας μεγάλος παίκτης στα παιχνίδια της esports, έτσι είμαι ενθουσιασμένος που καταφέραμε να έχουμε τις υπηρεσίες του. Εύχομαι να εκπροσωπήσει τον σύλλογο σε όλο τον κόσμο και φυσικά θα έχει τη στήριξη όλων μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x