Champions League

Η Ίντερ γύρισε για τα καλά!

Ονειρεμένη επιστροφή στους ομίλους του Ch.League για την Ίντερ. Οι νερατζούρι είδαν την Τότεναμ έτοιμη να τους χαλάσει τα σχέδια όμως με γκολ των Ικάρντι και Βετσίνο στο φινάλε τούμπαραν το ματς 2-1.

Με ιδανικό τρόπο συνδύασε την επιστροφή της στους ομίλους του Champions League η Ίντερ. Η Τότεναμ έφτασε κοντά στη νίκη στο «Μεάτσα» όμως οι νερατζούρι δεν το έβαλαν κάτω και με γκολ των Ικάρντι και Βετσίνο «τούμπαραν» το ματς σε επτά λεπτά και πήραν τη νίκη με σκορ 2-1.

Η βαθμολογία στον Β’ όμιλο:

1. Μπαρτσελόνα 3
2. Ίντερ 3
3. Τότεναμ 0
4. Αϊντχόφεν 0

Η Επόμενη (2η) Αγωνιστική:
Τετάρτη 03/10
Τότεναμ-Μπαρτσελόνα (22.00)
Αϊντχόφεν-Ίντερ (22.00)


Τον έλεγχο του ματς είχε από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού η ομάδα του Σπαλέτι. Οι Λονδρέζοι πιέστηκαν αρκετά στα μετόπισθεν, ενώ αντιμετώπισαν και σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας. Πάντως, παρά την υπεροχή της, η Ίντερ δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά ενώ τα… χρειάστηκε και σε μια-δυο περιπτώσεις όπου οι «spurs» έφυγαν στην κόντρα.

Ανάλογη ήταν η εικόνα του ματς στο «Μεάτσα» και στο δεύτερο 45λεπτο. Οι «νερατζούρι» μπήκαν πιο δυνατά και στρίμωξαν τους φιλοξενούμενους, που κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και με αρκετή δόση τύχης κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Έρικσεν (53’) το οποίο κόντραρε και ξεγέλασε τον Χαντάνοβιτς. Μετά το 0-1 το ματς «άνοιξε» αρκετά. Η Ίντερ αναγκάστηκε να ρισκάρει και η Τότεναμ –με την είσοδο και του Λούκας Μόουρα στο ματς- έγινε ακόμη πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν πάνω στον πανικό τους να φέρουν την μπάλα με γεμίσματα στην περιοχή του Φορμ και με έστω κι έμμεσο τρόπο κατάφεραν να απαντήσουν με ένα εξαιρετικό σουτ του Ικάρντι στο 85’. Μετά το 1-1 το «Μεάτσα» πήρε… φωτιά, η Ίντερ ανέβασε στροφές και στο 90+2’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με κεφαλιά του Βετσίνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x