Ιταλία

Η Ίντερ κάνει «κράτηση» τον Μουριέλ για το καλοκαίρι! (video)

Διατεθειμένη να αποκτήσει τον Κολομβιανό επιθετικό Μουριέλ το προσεχές καλοκαίρι φέρεται να είναι η Ίντερ όπως αναφέρουν σήμερα τα ιταλικά Μέσα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του ιταλικού Τύπου, η Ίντερ επιθυμεί να αποκτήσει το προσεχές καλοκαίρι τον Λουίς Μουριέλ, «κλείνοντας» την μεταγραφή από τώρα, προκειμένου να προλάβει τον ανταγωνισμό.

Όπως αναφέρεται σε άρθρο της Corriere dello Sport, οι «νερατζούρι» επιθυμούν το καλοκαίρι να ταράξουν τα «νερά» της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, φέρνοντας στο Μιλάνο ένα σπουδαίο όνομα για την γραμμή κρούσης, με αυτά των Αγκουέρο και Σάντσεθ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Πέραν όμως του μεταγραφικού «μπαμ», οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2010 έχουν στο στόχαστρο και τον Κολομβιανό επιθετικό της Σαμπντόρια Λουίς Μουριέλ σαν μία επιπλέον λύση, το ενδιαφέρον όμως που υπάρχει από άλλους μεγάλους συλλόγους για τον αναγεννημένο τη φετινή σεζόν παίκτη, τους κάνει να κινηθούν άμεσα, κλείνοντας την υπόθεση από τώρα.

Γι' αυτό και οι διοικούντες του συλλόγου του Μιλάνου έχουν έρθει σε επικοινωνία με τους αντίστοιχους της Σαμπντόρια, στην οποία ανήκει ο γεννημένος στις 16 Απριλίου του 1991 ποδοσφαιριστής, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον και μεταφέροντας την επιθυμία να τον κάνουν δικό τους, αποκλείοντας από το «παιχνίδι» κάθε ενδιαφερόμενο.

Όπως λοιπόν μπορείς να κάνεις κράτηση για ένα τραπέζι σε ένα καλό εστιατόριο σε ημέρα αιχμής, έτσι και στο ποδόσφαιρο, εισάγοντας νέα ήθη και έθιμα, οι ιθύνοντες της Ίντερ κάνουν «κράτηση» για τον 26χρονο ο οποίος σε 70 συμμετοχές στη Serie A με τη φανέλα της «Samp», από όταν τη φόρεσε το 2015, μετρά 17 γκολ, ενώ την πενταετία 2010- 2015 με την Ουντινέζε βρήκε δίχτυα 15 φορές σε 57 αγώνες.



Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x