Euro 2024

Η Ισπανία ποτέ δεν... πεθαίνει! (video)

Τι κι αν μέχρι το 89' η Αγγλία προηγούνταν 2-0 της Ισπανίας στο Γουέμπλεϊ! Η «φούρια ρόχα» με γκολ των Άσπας (89') και Ίσκο (96') έφερε το ματς... τούμπα και έφυγε από το Νησί με την ισοπαλία (2-2).

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θέλει τη νίκη σε κάθε ματς για να πείσει την ομοσπονδία της Αγγλίας να του παραδώσει μόνιμα το «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας, αλλά οι παίκτες του δεν του έκαναν το χατίρι κόντρα στην Ισπανία.

Οι ρεζέρβες της «φούρια ρόχα» του χάλασαν το... πάρτι, αφού κατάφεραν να φέρουν ένα χαμένο ματς... τούμπα, χαρίζοντας την ισοπαλία στην ομάδα τους (2-2) με γκολ στο 89' και στο 96', αν και τα «τρία λιοντάρια» είχαν προηγηθεί με 2-0.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις στο 9' o Βάρντι βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και πριν περάσει και τον Ρέινα, ο γκολκίπερ της Νάπολι τον ανέτρεψε και ο ρέφερι υπέδειξε το πέναλτι. Ο Λαλάνα ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και τελικά δικαιώθηκαν με δεύτερο γκολ, όταν ο Γουόλκοτ έδωσε έτοιμο γκολ στον Βάρντι, με τον επιθετικό της Λέστερ να βρίσκει δίχτυα, έπειτα από 937 λεπτά, κάνοντας το 2-0.

Οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες και το γεγονός ότι δεν πέτυχαν τρίτο γκολ το πλήρωσαν πολύ ακριβά από τις... ρεζέρβες των Ισπανών. Στο 89' ο Ιάγκο Άσπας με αριστερό σουτ έκανε το 2-1, σκοράροντας στο ντεμπούτο και τελικά στο 96' ο Ίσκο ολοκλήρωσε το σοκ για τους Άγγλους διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, ως αποτέλεσμα μιας εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας.


England 2-2 Spain - Highlights & Goals - 15.11... από samozaonekojeznam

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x