Stoiximan Super League

Η ιστορική, κοινή ανακοίνωση ΑΕΚ και Ηρακλή κατά της διαιτησίας, που θυμήθηκε ο Ντέμης!

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Σαββίδη, ο Ντέμης Νικολαΐδης επικαλέστηκε την κοινή ανακοίνωση ΑΕΚ και Ηρακλή, όταν ήταν πρόεδρος στην «Ένωση», κατά της διαιτησίας μεταξύ τους αγώνα! Θυμηθείτε την!

Κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ πριν και δεν… επαναλήφθηκε και ποτέ μετά, θυμήθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Σχολιάζοντας στο «Ντεμοτεχνείο» του ΣΠΟΡ FM τις περιβόητες δηλώσεις Σαββίδη, μετά την αναμέτρηση της Τούμπας, χθες, είπε χαρακτηριστικά: «Το είχα πει και όταν ήμουν πρόεδρος στην ΑΕΚ. Εγώ θέλω να είμαι ανίσχυρος πρόεδρος και να έχω ισχυρή ομάδα. Αφού θες κάθαρση, βγες και πες ότι η διαιτησία δεν ήταν καλή. Γιατί δεν το λες; Όταν εμείς είχαμε παίξει μέσα στον Ηρακλή και η διαιτησία ήταν λίγο υπέρ της ΑΕΚ, βγάλαμε κοινή ανακοίνωση με τον Ηρακλή κατά του διαιτητή. Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό»!

Το sport-fm.gr, λοιπόν, έψαξε και βρήκε εκείνη την ιστορική ανακοίνωση και σας τη θυμίζει:

«Την Κυριακή (24/2) το απόγευμα διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο ο αγώνας μεταξύ των ομάδων μας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague. Δυστυχώς, το παιχνίδι αυτό δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον κανόνα των περισσοτέρων αγώνων του φετινού πρωταθλήματος. Σημαδεύτηκε από σοβαρά διαιτητικά σφάλματα, που επηρέασαν την εξέλιξή του, αν όχι το τελικό αποτέλεσμα και μετέτρεψαν τον κ. Κάκο με τις αποφάσεις και την εν γένει συμπεριφορά του εντός του γηπέδου, σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Από το ξεκίνημα της περιόδου οι ομάδες μας έχουν σε όλους τους τόνους διακηρύξει την επιθυμία και τη βούλησή τους για ένα πρωτάθλημα που θα διεξάγεται επί ίσοις όροις και μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Κοινή πεποίθησή μας είναι ότι αυτοί που δικαιούνται της προσοχής των φιλάθλων είναι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο γήπεδο και μόνο αυτοί. Είναι κρίμα οι προσπάθειες τους να πηγαίνουν χαμένες ή να αμαυρώνονται από την ανεπάρκεια ή την ανικανότητα των αρχόντων της αναμέτρησης. Η παρατεινόμενη και συνεχής συζήτηση για την διαιτησία δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε αδικαιολόγητη.

Δυστυχώς, η ελληνική διαιτησία από μέρος του παιχνιδιού έχει μετατραπεί σε μέρος -και ίσως το μεγαλύτερο- του προβλήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι ομάδες μας ανήκουν σε έναν Συνεταιρισμό που ξεκίνησε με στόχο και όραμα να αλλάξει την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του φίλαθλου κόσμου και να το αναβαθμίσει ως προϊόν. Από την πλευρά μας δεν πρόκειται να σταματήσουμε να επιδιώκουμε ένα καλύτερο, πιο ανταγωνιστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ειλικρινά ότι οι πρωτοβουλίες μας για την επίτευξη του στόχου αυτού αλλά και οι ευθύνες ανήκουν πρωτίστως σε εμάς. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από τις όποιες αντιξοότητες προκύπτουν, είτε τυχαία, είτε όχι.

Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x