Γενικά

Η Καϊσέρισπορ έδειξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό (video)

Η Μπεσίκτας παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Καϊσέρισπορ, η οποία έδειξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό για την υπέρβαση και την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Με το μυαλό στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Europa League, η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος, Μπεσίκτας παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Καϊσέρισπορ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής και είδε να μειώνεται στους δύο βαθμούς η διαφορά της από την δεύτερη της βαθμολογίας, Μπασακσεχίρ. Παράλληλα, είδε να αποχωρεί τραυματίας ο Μαρσέλο, ο οποίος πιθανότατα θα χάσει τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (16/3) με τους Πειραιώτες στην Κωνσταντινούπολη.

Όσο για τους φιλοξενούμενους, που έδειξαν τον δρόμο της πρόκρισης στους «ερυθρόλευκους», επιβεβαίωσαν την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση, καθώς παρέμειναν αήττητοι για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, οι «αετοί» προηγήθηκαν στο 55ο λεπτό με τον Αμπουμπακάρ. Δεν χάρηκαν, όμως, για πολύ το προβάδισμά τους, καθώς οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 64’ με τον Μπουλούτ. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 82’ έφεραν τα πάνω κάτω και προηγήθηκαν από αυτογκόλ του Μπεκ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Μπεσίκτας πάλεψε για την ισοφάριση και τα κατάφερε ξανά με τον Αμπουμπακάρ, που έγραψε το τελικό 2-2 στο 88’.



Η σύνθεση της Μπεσίκτας (4-2-3-1): Φάμπρι - Μπεκ, Μαρσέλο (54’ Μίτροβιτς), Τόσιτς, Αντριάνο - Χάτσινσον, Οζιακούπ - Τοσούν, Ταλίσκα, Μπάμπελ (46’ Αρσλάν) - Αμπουμπακάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x