Stoiximan Super League

Η κατάσταση του Τσιγκρίνσκι κρίνει ενδεκάδα ή και διάταξη τελικού

Ο Ουκρανός αναμένεται να πάρει χρόνο στο ματς της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συμμετέχει πλέον εδώ και μέρες στις προπονήσεις της ΑΕΚ χωρίς ενοχλήσεις. Όλα δείχνουν πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα θελήσει να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό για την 30η αγωνιστική της Super League. Τόσο για να βρει ο Ουκρανός στόπερ ρυθμό, όσο και για να δει αν είναι σε ετοιμότητα για έναν υψηλών απαιτήσεων ματς όπως ο τελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 11 Μαΐου.

Η κατάσταση του Τσιγκρίνσκι θα κρίνει και το σχήμα του τελικού, πιθανώς δε και τη διάταξη. Αν ο Χιμένεθ θεωρήσει πως είναι έτοιμος για βασικός, τότε δεν θα διστάσει να τον ρίξει στη μάχη ποντάροντας στην εμπειρία και την ποιότητά του. Σε αυτή την περίπτωση, πάντως, δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα είναι το δίδυμο στόπερ με τον Οικονόμου, καθώς είναι πιθανό να επιλεγεί τριάδα στα μετόπισθεν με τον ταχύ Μπακάκη να τους πλαισιώνει για να δώσει και ταχύτητα στην άμυνα.

Αν ο Τσιγκρίνσκι δεν κριθεί έτοιμος να προσφέρει, τότε φαβορί για να παίξει δίπλα στον Οικονόμου είναι ο Σβάρνας, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισπανού προπονητή και έχει προβάδισμα αντί του Τσόσιτς.

Για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας δύσκολα θα δούμε αλλαγές ή εκπλήξεις. Ο Μπάρκας στο τέρμα, οι Χουλτ και Μπακάκης στα άκρα, οι Σιμόες και Κρίστισιτς στον άξονα, Μάνταλος, Μπακασέτας στα άκρα και Λιβάγια πίσω από τον Πόνσε είναι τα μεγάλα φαβορί στο 4-2-3-1. Αν προτιμηθεί τριάδα στην άμυνα, τότε ο Μπακάκης θα παίξει αριστερό στόπερ με τον Χουλτ σε ρόλο μπακ-χαφ στην ίδια πλευρά και τον Γκάλο στην απέναντι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x