Stoiximan Super League

Η ΚΕΔ έβγαλε άρον άρον από το «ψυγείο» τον βοηθό Χαρίση!

Μόλις δύο αγωνιστικές παρέμεινε στο «ψυγείο» από τους Τριτσώνη και Κουκουλάκη ο βοηθός διαιτητή, Κοσμάς Χαρίσης, που είχε κάνει σοβαρά σφάλματα στο Ξάνθη-Παναθηναϊκός.

Μελανό σημείο του σημερινού ορισμού διαιτητών από την ΚΕΔ των Τριτσώνη και Κουκουλάκη ήταν η επαναφορά του Κοσμά Χαρίση.

Ο βοηθός διαιτητή από τα Γρεβενά είχε υποπέσει σε σοβαρότατα λάθη στον αγώνα της 22ης αγωνιστικής μεταξύ Ξάνθης και Παναθηναϊκού. Ειδικά το οφσάιντ που ανακάλυψε σε βάρος του Μπεργκ, στερώντας του… μισό γκολ στο τετ α τετ του 19ου λεπτού, ήταν κραυγαλέο. Κι αυτό γιατί ήταν ξεκάθαρο και χωρίς γραμμές και ριπλέι ότι ο Σουηδός καλυπτόταν.

Νωρίτερα, στο 10’, ο Χαρίσης είχε ανακαλύψει ανύπαρκτο οφσάιντ και εις βάρος του Βιγιαφάνιες έπειτα από κάθετη του Μπεργκ.

Εξαιτίας των συγκεκριμένων σφαλμάτων του ο βοηθός από τα Γρεβενά μπήκε στο «ψυγείο» για μόλις δύο αγωνιστικές! Και τώρα, οι Τριτσώνης και Κουκουλάκης τον όρισαν στο ματς της Λάρισας με τον Παναιτωλικό σαν να μην τρέχει τίποτα…

Το ερώτημα που προκύπτει (ακόμα μία φορά…) δεν είναι μόνο γιατί τιμωρούνται με ποινές-χάδια τέτοιοι διαιτητές. Αλλά, κυρίως, γιατί πρέπει να επανέρχονται στους ορισμούς ενώ αποδεδειγμένα δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της σφυρίχτρας ή της σημαίας τους και δείχνουν ακατάλληλοι για παιχνίδια Super League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x