Euro 2016

Η κομπίνα της Ισλανδίας στα πλάγια που έφερε δύο γκολ (video)

Μόνο τυχαία δεν ήρθε το τέρμα της ισοφάρισης της Ισλανδίας στο ματς με την Αγγλία για τους «16» του Euro, καθώς η ομάδα του Λαρς Λάγκερμπακ είχε σημειώσει γκολ-καρμπόν προ ολίγων ημερών.

Ξεκάθαρα δουλεμένο στην προπόνηση ήταν το πρώτο τέρμα που σημείωσε η Ισλανδία κόντρα στην Αγγλία για τους «16» του Euro. Η ομάδα του Λαρς Λάγκερμπακ, η οποία ισοφάρισε τα «λιοντάρια» σε 1-1 δύο λεπτά μετά την «εκτέλεση» του Ρούνεϊ από την άσπρη βούλα, είχε πετύχει ολόιδιο γκολ κόντρα στην Αυστρία.

Τότε (22/06), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του έκτου ομίλου του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, είχε ανοίξει το σκορ με τον Μπέντβαρσον. Ο Άρον Γκούναρσον εκτέλεσε το πλάγιο, ο ένας εκ των δύο σέντερ μπακ, Κάρι Άρνασον, πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και ο 24χρονος φορ ήρθε σαν τρέιλερ από πίσω, κάνοντας το 1-0. Όπως και τότε, έτσι και κόντρα στους Άγγλους, οι... «ψαράδες» επικράτησαν 2-1.



Τη Δεύτερα πάλι ο Γκούναρσον έκανε το γέμισμα, ο στόπερ των Ισλανδών πάσαρε με κεφαλιά και η μόνη διαφορά είναι ότι άλλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (Ράγκναρ Σίγκουρντσον).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x