Stoiximan Super League

«Η κόπωση δεν μας επέτρεψε να κάνουμε κάτι περισσότερο»

Ο Στάικος Βεργέτης παραδέχθηκε ότι ο Ατρόμητος ήταν πιο επιθετικός από τον Αστέρα, τονίζοντας ότι βγήκε η κούραση στους παίκτες του.

Ευχαριστημένος από την απόδοση του Αστέρα στο αμυντικό κομμάτι και όχι στο επιθετικό στο ματς (0-0) με τον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης. Ο 39χρονος τεχνικός τόνισε ότι η αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ εξουθένωσε τους Αρκάδες, που ήθελαν να γίνουν πιο δημιουργικοί, αλλά δεν τα κατάφεραν, όπως είπε.

«Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανταπεξέλθουμε, αλλά η κόπωση δεν μας επέτρεψε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Είχαμε καλή αμυντική οργάνωση και καλή συνοχή ανάμεσα στις γραμμές. Προσπαθήσαμε, αλλά μας κατέβαλε η κόπωση. Διαχειριστήκαμε κάποιες φάσεις και προσπαθήσαμε να απειλήσουμε. Χάσαμε τον επιθετικό μας προσανατολισμό εξαιτίας τριών αναγκαστικών αλλαγών. Πάλεψαν τα παιδιά στο γήπεδο και καταφέραμε να κρατήσουμε τον βαθμό», σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ο ίδιος ήθελε βέβαια να μείνει και να το παλέψει, αλλά αποφασίσαμε να βγει», ανέφερε για τον Φακούντο Πάρα που εισήλθε στο γήπεδο στο 46’ και αντικαταστάθηκε στο 75’ λόγω τραυματισμού.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το κατά πόσο ήταν στο πρόγραμμα η ισοπαλία είπε: «Το πρώτο ζητούμενο όταν πηγαίνεις στην Τούμπα, αλλά και στο Περιστέρι είναι το μηδέν στην άμυνα. Το καταφέραμε στους δύο αγώνες. Θέλαμε να είμαστε απειλητικοί, αλλά δεν μπορέσαμε. Υπάρχει η κόπωση, συμπληρώνουμε ένα χρόνο από τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Προερχόμαστε από ένα εξουθενωτικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχουμε μία ημέρα λιγότερη ξεκούραση από τον αγώνα της Κυριακής (σ.σ. 31/5). Λογικό είναι να βγάλει περισσότερη επιθετικότητα ο αντίπαλο. Είναι τελικοί όλα τα παιχνίδια και τα έξι. Τα αναλύουμε, προετοιμαζόμαστε για τον αντίπαλο κάθε φόρα. Θα δούμε πού έχουμε φτάσει. Όλη μας η προσοχή είναι στην Κυριακή».

Τέλος, για την Κ17 του συλλόγου που ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του πρωταθλήματος ανέφερε: «Είμαστε κοντά τους. Και στις προπονήσεις και στο ψυχολογικό κομμάτι, ψυχικά νοερά μαζί τους, Υπάρχει καλό υλικό σε αυτό το γκρουπ. Να μην έχουν άγχος και να είναι συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x