Stoiximan Super League

Η κορυφή χωράει μόνο έναν!

ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναμετρώνται απόψε στο ΟΑΚΑ, με τους δύο διεκδικητές του τίτλου να «φλερτάρουν» με την πρώτη θέση της βαθμολογείς. Τα άλλα τρία ματς της ημέρας.

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς υποδέχεται απόψε το ΟΑΚΑ, όπου σήμερα αναμετρώνται η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η «Ένωση» μπροστά σε περισσότερους από 40.000 οπαδούς της θα επιδιώξει να ξεφύγει στο +5 από τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα επιχειρήσουν τη νίκη με την οποία θα προσπεράσουν τους γηπεδούχους.

Η πίεση, φυσικά, είναι στο μέρος των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα είχαν κάποιες κακές εμφανίσεις και δεν μπόρεσαν να πάρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σε περίπτωση ήττας κανείς δεν θα κάνει λόγο για «καταστροφή», ενώ στον Ολυμπιακό θα σημειωθούν εξελίξεις σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος.

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν να κάνουν το «5 στα 5» τη φετινή σεζόν στην έδρα τους. Δύο ώρες αργότερα, στις 18:15, η Κέρκυρα υποδέχεται τον Λεβαδειακό και ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Δεύτερο «χτύπημα» του Πλατανιά μέσα σε λίγες ημέρες. Οι Κρητικοί λύγισαν τον Απόλλωνα και στο πρωτάθλημα (1-0), στο οποίο έκαναν σεφτέ. Δύο δοκάρια η «Ελαφρά Ταξιαρχία» που έπαιξε με δέκα από το 67’. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ατρόμητος-Λαμία 3-0

Ξεμπλόκαρε ο Ατρόμητος και την… πλήρωσε η Λαμία. Οι Περιστεριώτες ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν σε οκτώ λεπτά τρία γκολ (3-0) κι έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 2-0

Μεγάλη ομάδα μέσα στο γήπεδο θύμιζε μόνο ο Παναιτωλικός, που νίκησε εύκολα 2-0. Φάντασμα σε όλα και κατά συρροή γκαντέμης (τραυματίστηκε και ο Τσάβες) ο Παναθηναϊκός! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (16:00, Novasports 2)
Κέρκυρα-Λεβαδειακός (18:15, Novasports 3)
Πανιώνιος-ΑΕΛ (18:15, Novasports 2)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός (20:30, Novasports 1)

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου

Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης (19:30, Novasports 1)

Η επόμενη (6η) αγωνιστική

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Πλατανιάς-Παναιτωλικός (16:00, Novasports 3)
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (18:15, Novasports 1)
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ (20:30, Novasports 2)

Κυριακή 1 Οκτωβρίου

Ολυμπιακός-Ατρόμητος (16:00, Novasports 2)
ΑΟΚ-Ξάνθη (18:15, Novasports 2)
Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης (18:15, Novasports 3)
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (20:30, Novasports 1)

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου

Λαμία-Πανιώνιος (19:30, Novasports 1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x