Ισπανία

Η κρυφή πλευρά του Παουλίνιο που αφορά την γενναιοδωρία

Ο Λιάνγκ Κι, μέλος του προσωπικού της Γκουανγκζού, διηγείται τις ανομολόγητες πράξεις γενναιοδωρίας του Παουλίνιο, μετά τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στη Μπαρτσελόνα.

Η αγωνιστική κατάσταση και το τι μπορεί να προσφέρει στη Μπαρτσελόνα βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων, όσον αφορά τον Παουλίνιο. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως ο κόσμος, είναι η μεγάλη του προσφορά εκτός γηπέδων. Για αυτόν τον λόγο ο Λιάνγκ Κι, ο οποίος ανήκει στο προσωπικό της Γκουανγκζού, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook όπου αναφέρει τις πράξεις του Βραζιλιάνου στην Κίνα που δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Σύμφωνα με το Goal, ο Λιάνγκ Κι έγραψε τα εξής: «Είναι απρόθυμος στο να εισπράξει χρήματα, αλλά λατρεύει να δίνει και χρήματα και πράγματα! Για παράδειγμα, έδωσε τα Beats ακουστικά και την Μερσεντές του στον οδηγό του. Οι χειρονομίες του καλής θελήσεως δεν καθορίζονται από τον υψηλό μισθό του. Υπάρχουν χιλιάδες άλλοι άνθρωποι που είναι πιο πλούσιοι από τον Παουλίνιο, όμως λίγοι είναι τόσο γενναιόδωροι και ανοιχτόμυαλοι όπως εκείνος. Ο Παουλίνιο έφερε μαζί του από την Βραζιλία έναν προσωπικό ποδίατρο όταν ενσωματώθηκε στην Γκουανγκζού. Αφού αντιλήφθηκε τη δύσκολη κατάσταση που βίωνε ο γιατρός, ο Παουλίνιο έφερε και την γυναίκα με τα παιδιά τους στην Κίνα, καλύπτοντας όλα τα έξοδα! Πλήρωσε τα δίδακτρα των παιδιών αφού τα βοήθησε να εγγραφούν σε ένα διεθνές σχολείο. Επιπλέον πλήρωσε το ποσό που χρειαζόταν το ένα από τα παιδιά του γιατρού, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Παρείχε και αεροπορικά εισιτήρια μαζί με διαμονή σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων, αν ο γιατρός και η οικογένεια του ήθελαν να ταξιδεύουν μαζί του και να παρακολουθούν τα εκτός έδρας παιχνίδια του».

Στη συνέχεια, ο Λιάνγκ αποκάλυψε και μια κίνηση του Βραζιλιάνου εντός αγωνιστικών χώρων: «Ο Παουλίνιο φοράει κρυφά περιβραχιόνιο για την Σαπεκοένσε, παρόλο που είχαν απορρίψει αυτή την επιθυμία του όταν το ζήτησε!».

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x