Αγγλία

«Η Λέστερ δεν θα πανηγυρίσει στο Ολντ Τράφορντ»

Σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντερ Ερέρα, η Λέστερ δεν θα καταφέρει την Κυριακή να νικήσει μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπορεί να βρίσκεται η Λέστερ, αλλά την Κυριακή έχει ένα πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο κεντρικός μέσος των «κόκκινων διαβόλων», Άντερ Ερέρα, πιστεύει ότι η ομάδα του θα καταφέρει να νικήσει τις «αλεπούδες» και θα τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να μπουν στην πρώτη τετράδα.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος μιλώντας στο «Sky Sports News» ανέφερε: «Καταρχάς εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορούμε ακόμα να πάρουμε τη τέταρτη θέση, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Δεν θέλουμε η Λέστερ να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο «Ολντ Τράφορντ». Αξίζουν πιστεύω να είναι πρωταθλητές, αλλά ελπίζω να μην τα καταφέρουν μέσα στην έδρα μας. Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει από την επόμενη σεζόν παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο διάστημα και αν συνεχίσουμε να παίζουμε καλά θα κερδίσουμε».

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x