Champions League

Η Λίβερπουλ επιστρέφει εκεί που ανήκει… στα αστέρια!

Το πρώτο βράδυ των ομίλων του Champions League είχε 28 γκολ. Το λιγότερο επικό! Η δεύτερη μέρα της πρώτης αγωνιστικής περιλαμβάνει μια βαρβάτη επιστροφή, αυτή της Λίβερπουλ.

Το πρώτο πιάτο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων ήταν το λιγότερο εντυπωσιακό. Ένα βράδυ, 28 γκολ, απίστευτα ματς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης.

Το σημερινό... μενού, περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με κορυφαία ίσως εκείνη που θα διεξαχθεί στο Μερσεϊσάιντ. Το «Άνφιλντ» φοράει τα καλά του και είναι έτοιμο να υποδεχθεί στη σέντρα του το σεντόνι με τα αστέρια, στη μεγάλη επιστροφή της Λίβερπουλ στους ομίλους του Champions League. Ο τρόπος... το λιγότερο συμβολικός, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη σε ένα ματς deja vu του τελικού του Europa League του 2016.

Σίγουρα η ομάδα του Κλοπ, στην μεγάλη επιστροφή της, θέλει να πάρει τη ρεβάνς απέναντι στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Στα σαλόνια του Champions League επιστρέφει και ο ΑΠΟΕΛ που είναι έτοιμος να ζήσει ξανά το όνειρο του. Το βουνό που έχει να ανέβει η ομάδα του Γιώργου Δώνη απόψε είναι... τεράστιο, αφού αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη την υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ.

Στο πλαίσιο του ίδιου ομίλου, η Τότεναμ, φιλοξενεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου τη Ντόρτμουντ σε ένα ματς με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο θέλει να κάνει στην προσωρινή της έδρα ένα καλό ξεκίνημα, απέναντι στην ομάδα του Μπος που είναι «διαολεμένη» στο ξεκίνημα της Bundesliga.

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι και η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα που ταξιδεύει στην Ολλανδία για να αντιμετωπίσει τη Φέγενορντ.

Το σημερινό πρόγραμμα

Πόρτο – Μπεσίκτας (Cosmote Sport 8)

Φέγενορντ – Μάντσεστερ Σίτι (Cosmote Sport 6)

Λίβερπουλ – Σεβίλλη (Cosmote Sport 3)

Μάριμπορ – Σπαρτάκ Μόσχας

Λειψία – Μονακό (Cosmote Sport 7)

Ρεάλ Μαδρίτης – ΑΠΟΕΛ (Cosmote Sport 2)

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Νάπολι (Cosmote Sport 5)

Τότεναμ – Μπορούσια Ντόρτμουντ (Cosmote Sport 4)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x