Αγγλία

Είσαι παίκτης της Σαουθάμπτον; Βάλε γκολ στο Άνφιλντ και πάρε μεταγραφή!

Κάτι... παθαίνουν στη Λίβερπουλ όταν παίζουν με τη Σαουθάμπτον! Από το 2013 και μετά, κάθε φορά που ένας παίκτης των Αγίων σκοράρει στο Άνφιλντ, ντύνεται στα «κόκκινα».

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση αναφέρει ο λαός και κάτι τέτοιο φαίνεται πως ισχύει και στην παρακάτω περίπτωση της Λίβερπουλ. Πώς αλλιώς να σχολιάσει κανείς, ότι από το 2013 και μετά -χρονιά στην οποία η Σαουθάμπτον ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ- οι «Reds» έχουν αποκτήσει κάθε παίκτη που έχει σκοράρει μέσα στο Άνφιλντ.

Η αρχή έγινε τη σεζόν 2013-14 όταν για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Σαουθάμπτον επικράτησε 1-0 της Λίβερπουλ χάρις σε γκολ του Ντέγιαν Λόβρεν. Το επόμενο καλοκαίρι, ο Κροάτης αμυντικός ντύθηκε στα «κόκκινα».

Την επόμενη χρονιά (2014-15), Λίβερπουλ και Σαουθάμπτον τέθηκαν αντιμέτωπες στην 1η αγωνιστική, με τους «Reds» να επικρατούν 2-1. Ο Ναθάνιελ Κλάιν είχε ισοφαρίσει στο 56’ και στο τέλος της σεζόν πήρε μεταγραφή στη Λίβερπουλ.

Τέλος, την περίοδο 2015-16, η Λίβερπουλ υποδέχτηκε τη Σαουθάμπτον την 10η αγωνιστική, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες (1-1). Σκόρερ ήταν ο Σαντιό Μανέ στο 86’, ο οποίος πριν λίγες ημέρες αποκτήθηκε από τους «κόκκινους» με το ποσό των 40 εκατ. ευρώ.

Ποιος θα είναι ο επόμενος, όμως; Υπομονή μέχρι την 36η αγωνιστική της ερχόμενης Premier League!

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x