Αγγλία

«Η Λίβερπουλ θα με βοηθήσει να γίνω ένας καλύτερος μάνατζερ»

Ο Στίβεν Τζέραρντ μίλησε για το νέο βήμα της καριέρας του ως προπονητής στην ομάδα νέων των «κόκκινων» τονίζοντας ότι είναι «ενθουσιασμένος αλλά συγχρόνως αγχωμένος».

Όλοι περίμεναν την επιστροφή του Στίβεν Τζέραρντ στην Λίβερπουλ και αυτή δεν θα αργήσει να έρθει. Ο πρώην αρχηγός των «κόκκινων» θα αναλάβει προπονητικά καθήκοντα στην ομάδα των νέων τον ερχόμενο Φεβρουάριο και, λίγο πριν από αυτό, μίλησε για τις ανησυχίες του.

Χωρίς να κρύψει την αγωνία αλλά και τις φοβίες του, ο 36χρονος Βρετανός δήλωσε: «Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να με βοηθήσει να γίνω καλύτερος προπονητής ή καλύτερος μάνατζερ. Την ίδια ώρα θα πρέπει να αφοσιωθώ και να δουλέψω σκληρά γι’ αυτό. Είμαι λίγο νευρικός καθώς είναι ένας εντελώς καινούργιος ρόλος για μένα», τόνισε.

Ο Τζέραρντ μάλιστα αποκάλυψε πως ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν εκείνος που συνέβαλε στην επιστροφή του, υπογραμμίζοντας όμως πως η απόφασή του να γυρίσει στο Άνφιλντ δεν στηρίχθηκε σε συναισθηματικά κριτήρια: «Πάντα θα υπάρχει ανάμεσα σε μένα και την Λίβερπουλ δέσιμο, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος. Αν βασιζόταν στο συναίσθημα, θα βασιζόταν σε λάθος λόγους».

Ο Τζέραρντ είναι έτοιμος να πάρει το δίπλωμα Α προπονητικής από την UEFA, το οποίο απαιτείται προκειμένου να προπονήσει ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως ο ίδιος δηλώνει πως κάτι τέτοιο είναι πολύ νωρίς για να τεθεί σε συζήτηση: «Δεν υπάρχει βιασύνη. Έχω υπέροχους ανθρώπους δίπλα μου και ευελπιστώ πως στο μέλλον θα έρθουν εξαιρετικές ευκαιρίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x