Europa League

Η Μάντσεστερ για τη φανέλα, η Θέλτα για το... όνειρο

Το αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στον μεγάλο τελικό του Europa League, θα κυνηγήσει απόψε (04/05, 22:05) στην έδρα της Θέλτα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ονειρεύονται... κούπα οι γηπεδούχοι.

Την κακή παράδοση που έχει δημιουργήσει όταν αγωνίζεται σε ισπανικό έδαφος με μόλις δύο νίκες σε 22 παιχνίδια, θέλει να… διαψεύσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απόψε κόντρα στη Θέλτα (22:05). Οι «κόκκινοι διάβολοι», που απέκλεισαν στους «8» την Άντερλεχτ, μπαίνουν στη «μάχη» της ημιτελικής φάσης, κυνηγώντας ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους ανοίξει το δρόμο για το μεγάλο τελικό της Στοκχόλμης στις 24 Μαΐου, στον οποίο βρίσκεται με το ένα πόδι ο Άγιαξ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως η κατάκτηση του Europa League αποτελεί πρωταρχικό στόχο για τον αγγλικό σύλλογο, είδε τους Πογκμπά, Μπαϊγί, Σμόλινγκ και Μάτα να ξεπερνούν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα και να θέτουν υποψηφιότητα ακόμη και για το βασικό σχήμα.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη, οι οποίοι άφησαν εκτός την Γκενκ στα προημιτελικά, έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν «όνειρα τίτλου», με την αποψινή αναμέτρηση να είναι η σημαντικότερη στην 93χρονη ιστορία του συλλόγου. Τις ελπίδες αυτές μοιράζονται και οι φίλαθλοι της ομάδας, με το χωρητικότητας 29.000 θέσεων «Μπαλαΐδος» να αναμένεται κατάμεστο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x