Super League 2

ΘΕΜΑ: Η μάχη της ανόδου στην Super League

Εννιά στροφές μένουν για το τέλος της Football League και η μάχη της ανόδου στην Super League φουντώνει. Απόλλων, Λαμία, Άρης και υπό προϋποθέσεις ο ΟΦΗ, μάχονται για δύο εισιτήρια. Ποιος θα τα πάρει;

Το τέλος της Football League πλησιάζει και η μάχη για την άνοδο στην Super League «φουντώνει» ολοένα και περισσότερο. Απόλλων Σμύρνης, Λαμία και Άρης μάχονται για τα δύο προνομιούχα εισιτήρια, με εννιά αγωνιστικές να απομένουν!

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει μόνος πρώτος και αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα με 65 βαθμούς και αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Super League. Ωστόσο έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Ακολουθεί η Λαμία με τρεις βαθμούς λιγότερους και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Άρης με 56 βαθμούς. Οι Θεσσαλονικείς, μπορεί να έχουν μείνει αρκετά πίσω, ωστόσο έχουν θεωρητικά το πιο «βατό» πρόγραμμα, ενώ ανάμεσα στις άλλες αναμετρήσεις υποδέχονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Λαμία και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως η Ελαφρά Ταξιαρχία χρειάζεται 19 βαθμούς ακόμη για να ανέβει και μαθηματικά, εφόσον ο Άρης κάνει το απόλυτο στις τελευταίες 9 αγωνιστικές, ενώ η Λαμία χρειάζεται 22.

Το πρόγραμμα του Απόλλωνα Σμύρνης
26η: Αχαρναϊκός*
27η: Καλλονή
28η: ΟΦΗ*
29η: Πανελευσινιακός
30η: Λαμία*
31η: Τρίκαλα
32η: Άρης*
33η: Χανιά
34η: Πανθρακικός* (0-3 α.α.)

Το πρόγραμμα της Λαμίας
26η: Αγροτικός Αστέρας*
27η: Πανσερραϊκός
28η: Αχαρναϊκός*
29η: ΟΦΗ
30η: Απόλλων Σμύρνης
31η: Άρης*
32η: Πανθρακικός (0-3 α.α.)
33η: Σπάρτη*
34η: Αναγέννηση Καρδίτσας

Το πρόγραμμα του Άρη
26η: Παναιγιάλειος*
27η: Αγροτικός Αστέρας
28η: Πανσερραϊκός*
29η: Αχαρναϊκός
30η: ΟΦΗ*
31η: Λαμία
32η: Απόλλων Σμύρνης
33η: Πανθρακικός* (0-3 α.α.)
34η: Σπάρτη

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει ακόμη και η υπόθεση Ντουρμισάι που έχει μπει στο αρχείο. Εάν ο αθλητικός εισαγγελέας ανοίξει ξανά την υπόθεση και θεωρήσει πως η Λαμία έχει παραβεί τους κανονισμούς και τιμωρηθεί, τότε αναμένεται να της αφαιρεθούν 6 βαθμοί. Γεγονός που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ωστόσο υπάρχει ακόμη σαν σενάριο. Σε αυτή την περίπτωση, πάντως, στην μάχη της ανόδου αναμένεται να μπει και ο ΟΦΗ, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 51 βαθμούς.

Το πρόγραμμα του ΟΦΗ
26η: Πανσερραϊκός*
27η: Αχαρναϊκός
28η: Απόλλων Σμύρνης
29η: Λαμία*
30η: Άρης
31η: Πανθρακικός (0-3 α.α.)*
32η: Σπάρτη
33η: Αναγέννηση Καρδίτσας*
34η: Αιγινιακός

*Με αστερίσκο τα εκτός έδρας παιχνίδια

Επειδή, πάντως, υπάρχει περίπτωση να έχουμε και κάποια ισοβαθμία μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν την άνοδο, σας παραθέτουμε και τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ 1-0
Απόλλων Σμύρνης-Λαμία 1-0
Απόλλων Σμύρνης-Άρης 2-2
Λαμία-Άρης 1-0
ΟΦΗ-Λαμία 1-2
Άρης-ΟΦΗ 1-0

Επιμέλεια: Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x