Γ' Εθνική

Η μεγάλη επιστροφή της Παναχαϊκής είναι γεγονός (pic)

Είναι πλέον οριστικό: Η Παναχαϊκή -που πάει τρένο στην Γ' Εθνική- επιστρέφει και τυπικά... σπίτι της την προσεχή Κυριακή, όταν και θα φιλοξενήσει στην ιστορική Αγυιά το Λουτράκι. Δείτε την αφίσα.

Μπήκε τέλος στην προσμονή των χιλιάδων φίλων της. Η Παναχαϊκή επιστρέφει και τυπικά στο... σπίτι της: Στην Αγυιά!

Η «Παναχαϊκή Συμμαχία» ανακοίνωσε και επίσημα το μεγάλο comeback, με το ιστορικό γήπεδο των κοκκινόμαυρων να ζωντανεύει ξανά μετά από χρόνια.

«Παναχαϊκή δυνατή, Πάτρα υπερήφανη! Η μεγάλη επιστροφή έφτασε! Αυτή την Κυριακή επιστρέφουμε σπίτι μας. ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ. Η θέση σου είναι εκεί και σε περιμένει, Εσύ θα λείπεις; Όλοι μαζί για την μεγάλη επιστροφή. Εδώ γεννήθηκες... πρώτα Παναχαϊκή» αναφέρει η σχετική αφίσα που δόθηκε στη δημοσιότητα και προαναγγέλλει το τι μέλλει γενέσθαι στο προσεχές ματς με το Λουτράκι, όπου αναμένεται κοσμοσυρροή (θεού και καιρού επιτρέποντος). Ήδη επικρατεί «τρέλα» στις τάξεις των φίλων της ΠΓΕ...

Άλλωστε, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πάει... τρένο μέχρι στιγμής στην Γ' Εθνική, ούσα πρωτοπόρος (6 νίκες, 1 ισοπαλία) στον τρίτο όμιλο, στο +4 από τον δεύτερο Παναρκαδικό και δίχως να έχει δεχθεί γκολ!

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x