Stoiximan Super League

Η μεταγραφή που προανήγγειλε ο Σπανός και το... ενδιαφέρον για Μπάρκα

Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή βρίσκεται ο Ατρόμητος, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σπανός και δεν εννοούσε ούτε τον Χατζηισαΐα, ούτε τον Χαρίση – Τι ισχύει με Μπάρκα

Πέρα από την παρουσίαση του Γιάννη Αναστασίου ως τον νέο προπονητή του Ατρόμητου, ο Γιώργος Σπανός έδωσε και μία αποκάλυψη στους εκπροσώπους του Τύπου, που πέρασε στα ψιλά.

Ο μεγαλομέτοχος των Περιστεριωτών μίλησε για τις τελειωμένες μεταγραφές των Γιακουμάκη και του Χαρίση που εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί την Πέμπτη (20/6) και πρόσθεσε ότι ευελπιστεί να «κλείσει» ακόμα μία μεταγραφή μέσα στην εβδομάδα.

Αυτή δεν αφορά τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, με τον Ατρόμητο να περιμένει στο ακουστικό του, περιμένοντας τις οριστικές αποφάσεις του κεντρικού αμυντικού, αλλά την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Ο Ατρόμητος παλεύει εδώ και καιρό την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου. Πριν από περίπου 20 μέρες οι δύο πλευρές είχαν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία, ωστόσο όλα κόλλησαν στο γεγονός ότι η Νότιγχαμ ήθελε να βγάλει κέρδος μέσω της πώλησης του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες η υπόθεση έχει αναζωπυρωθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κάτι εύκολο και ο Ατρόμητος θα παλέψει την υπέρβαση.

Από εκεί και πέρα, σε εξέλιξη υπάρχει ανοιχτό ζήτημα με τον Βασίλη Μπάρκα, που δεδομένα βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρόμα. Φυσικά, στο Περιστέρι δεν... ιδρώνουν κιόλας για την κατάληξη του ενδιαφέροντος των Ρωμαίων, αλλά ένα ενδιαφέρον υπάρχει.

Αυτό συμβαίνει φυσικά γιατί ο Ατρόμητος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%. Το γεγονός ότι ο Μπάρκας έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, όπως λένε στο Περιστέρι, δεν σημαίνει το παραμικρό, αφού πρόκειται για μια συμφωνία της «Ένωσης» με τον παίκτη. Το deal που υπογράφηκε το καλοκαίρι του 2016 ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο είναι κάτι ανεξάρτητο και δεν έχει να κάνει με τις συμφωνίες του διεθνούς τερματοφύλακα με τη νυν ομάδα του.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν στον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x