Stoiximan Super League

Η μεταγραφική λίστα του Σίλβα

Με τον Ολυμπιακό να έχει κατακτήσει εδώ και καιρό (και μαθηματικά) το πρωτάθλημα είναι φυσικό να έχουν ξεκινήσει ήδη στην ομάδα προεργασίες για το σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Το πρωτάθλημα θα τελειώσει και τυπικά για τον Ολυμπιακό σ' ένα περίπου μήνα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι πρωταθλητές δεν έχουν κάνει σκέψεις μεταγραφικού περιεχομένου.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Πορτογαλία και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός τεχνικός των “ερυθρόλευκων” έχει ήδη σημειώσει τα πρώτα ονόματα στη μεταγραφική του λίστα, προκειμένου να εξετάσουν οι πρωταθλητές Ελλάδος τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε το περασμένο καλοκαίρι σε ρυθμούς Πορτογαλίας, λόγω φυσικά Μάρκο Σίλβα, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως φέτος τα πράγματα θα είναι (λίγο) διαφορετικά καθώς ο Ολυμπιακός αναμένεται να στρέψει εκ νέου το “βλέμμα” του στην αγορά της λατινικής Αμερικής. Ίσως λοιπόν να μην ήταν και τυχαία η επίσκεψη του Λουυτσιάνο Γκαλέτι στη χώρα μας, στη διάρκεια της οποίας ο πρώην άσος των Πειραιωτών είχε συναντήσεις με ιθύνοντες του συλλόγου.

Όπως προαναφέραμε ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται στην Πορτογαλία και θα επιστρέψει στη χώρα μας τη Δευτέρα το απόγευμα και σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να συναντηθεί με μέλη της διοίκησης με προφανές θέμα συζήτησης τη μεταγραφική δραστηριότητα των “ερυθρόλευκων”. Ένα θέμα που επίσης παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να κάνει με τις αποφάσεις που θα πάρει ο 39χρονος προπονητής του Ολυμπιακού, σε ότι αφορά τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα του λιμανιού αλλά αγωνίζονται δανεικοί σε άλλη ομάδα.

Η αλήθεια πάντως είναι πως για τους περισσότερους εξ αυτών ο Μάρκο Σίλβα έχει σχηματίσει άποψη που δεν αλλάζει και είναι μάλλον λίγες οι περιπτώσεις που ο κόουτς των Πειραιωτών θα αναθεωρήσει τις περσινές του επιλογές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x