Αγγλία

Η… μισή Αγγλία τσεκάρει τον Πέρισιτς

Ο Ιβάν Πέρισιτς κάνει πολύ καλή χρονιά στην Ίντερ «αναγκάζοντας» Τσέλσι, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον βάλουν στη λίστα τους.

Με επτά γκολ και πέντε ασίστ σε 22 παιχνίδια την φετινή σεζόν, ο Ιβάν Πέρισιτς επιβεβαιώνει πως είναι απ’ τους ακρογωνιαίους λίθους της Ίντερ στην προσπάθειά της για έξοδο στην Ευρώπη. Οι εμφανίσεις του Κροάτη έχουν προσελκύσει – δικαιολογημένα - το ενδιαφέρον συλλόγων απ’ την Αγγλία, με τους «νερατζούρι» ωστόσο να μην βλέπουν με «καλό μάτι» το ενδεχόμενο αυτό.

«Δεν είναι στις προθέσεις μας να πουλήσουμε τον Πέρισιτς και πιστεύω ούτε στις δικές του» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλιο, ο οποίος πρόσθεσε επίσης πως «είναι μέρος ενός μεγάλου project και δεν μπορούμε να φανταστούμε την συνέχεια χωρίς αυτόν. Δεν θέλουμε να διώξουμε έναν από του καλύτερους μας παίκτες».

Σε ό,τι αφορά τους… μνηστήρες του Κροάτη μεσοεπιθετικού, πρόκειται για τις Τσέλσι, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε φαίνεται πως δύσκολα θα χάσει την διαφορά των οκτώ βαθμών απ’ τον δεύτερο στην Premier League, κι έτσι ο Ιταλός κόουτς έχει ήδη στο πίσω μέρος του μυαλού του την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν, με τον Πέρισιτς να είναι σίγουρα μια προσθήκη που θα τον ενδιέφερε.

Στην Λίβερπουλ, η χρονιά δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας, με τον Γιούργκεν Κλοπ να ρίχνει «κλεφτές ματιές» σε ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τους «Reds» το καλοκαίρι. Με τον Σαντιό Μανέ να είναι ο μόνος «καθαρός» εξτρέμ του ρόστερ, μια πιθανή έλευση του Πέρισιτς θα έδινε ακόμη μεγαλύτερη ισχύ στα άκρα της ομάδας του Μέρσεϊσαιντ.

Τέλος, στο «Old Trafford» έχουν να δουν «καθαρόαιμο» αριστερό εξτρέμ από το 2015 όταν και έφυγαν οι Νάνι και Ντι Μαρία. Κι αν οι Μάρκους Ράσφορντ και Άντονι Μαρσιάλ μπορούν να καλύπτουν το κενό όταν χρειάζεται, σίγουρα ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα είχε αντίρρηση να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει καλά τη θέση.

Επιμέλεια : Γιάννης Πολιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x