Αγγλία

Η μόνη λύση; Θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Παραμένει το κύπελλο που είναι σημείο αναφοράς σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού άλλωστε πέραν της αρχαιότητας του είναι και ένα σημαντικό τρόπαιο.

Παραμένει το κύπελλο που είναι σημείο αναφοράς σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού άλλωστε πέραν της αρχαιότητας του είναι και ένα σημαντικό τρόπαιο. Ωστόσο η συνεχόμενη γύροι μεσα στον Γενάρη και τον Φλεβάρη αλλα και οι επαναληπτικοί την ωρα που ειναι ολο και πιο πολύ δύσκολο το πρόγραμμα που έχουν οι ομάδες που παίζουν και στην Ευρώπη, το μετατρέπουν πολλές φορές σε έναν βραχνά!

Λογικά λοιπόν στην Αγγλία έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το πως μπορεί να ξαναγίνει σημαντικό το FA Cup. Και μέσα στις διάφορες σκέψεις που υπάρχουν όπως το να καταργηθούν οι επαναληπτικοι και να πηγαίνουν απευθείας στο ματς σε παράταση και πέναλτι, ή να αρχίζει νωρίτερα η είσοδος των ομάδων της Premier league δηλαδή από τις αρχές Δεκεμβρίου η πραγματικότητα λέει πως μόνο με έναν τρόπο μπορεί να δοθεί το φιλί της ζωής σε αυτή την σπουδαία ιστορικά διοργάνωση: να δοθεί στο νικητή η μια απο τις θέσεις της Αγγλίας στο Τσαμπιονς Λιγκ!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x