Πορτογαλία

Η Μπάγερν Μονάχου «τσεκάρει» τον Βλάχοδήμο!

Άνθρωπος της Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε στο «Ντα Λουζ» σε ματς της Μπενφίκα, για να κατασκοπεύσει τον Οδυσσέας Βλαχοδήμο, τον οποίο παρακολουθεί εδώ και χρόνια, σύμφωνα με ρεπορτάζ!

Ο Οδυσσέας Βαλαχοδήμος πραγματοποιεί μια σειρά από καλές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν, με τη φανέλα της Μπενφίκα, επαληθεύοντας τις θετικές εντυπώσεις που άφησε στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Record», βρέθηκαν στο «Ντα Λουζ» για τα… γάντια του άλλοτε τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, όχι μια, ούτε πέντε ή δέκα αλλά… 18 διαφορετικές ομάδες, μέσω των σκάουτερ που έστειλαν, από την ημέρα που αυτός μετακόμισε στην Πορτογαλία…

Όπως αναφέρει, δε, το ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας, ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η Μπάγερν Μονάχου, που φέρεται να παρακολουθεί την περίπτωση του Βλαχοδήμου από το 2011, όταν και ο 24χρονος διεθνής γκολκίπερ αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδας της Στουτγκάρδης.

Ενώ, σύμφωνα πάντοτε με το ίδιο δημοσίευμα το οποίο επικαλείται και πληροφορίες από την Γερμανία, οι άνθρωποι των Βαυαρών φέρονται να πιστεύουν ότι ο Βλαχοδήμος θα μπορούσε να αποδειχθεί σε βάθος χρόνου ένας… «νέος Νόιερ», χάρη στα προσόντα του.

Πλην της Μπάγερν, τους δικούς τους «κατασκόπους» για τον «Όντι» έχουν στείλει και οι Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Νιουκάστλ, Λειψία και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x