Champions League

Η Μπάρτσα θύμωσε, το κατ-Αλαβες; (video)

Τα σπασμένα της… Αλαβές πλήρωσε η Σέλτικ! Με τον Μέσι να κάνει χατ-τρικ και γενικώς τους MSN να οργιάζουν, η Μπαρτσελόνα ξέσπασε για το πρωτάθλημα με την ευρύτερη νίκη της στο Champions League (7-0)

Ποιος είδε την Μπαρτσελόνα και δεν τη φοβήθηκε!

Θιγμένοι από την ήττα-σοκ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Αλαβές, οι «μπλαουγκράνα» μετέτρεψαν τη Σέλτικ στον… σάκο του μποξ που έψαχναν για να ξεσπάσουν.

Με τον Μέσι να κάνει χατ-τρικ και γενικότερα τους MSN να επανέρχονται στη δαιμονιώδη κατάσταση της περσινής χρονιάς, οι Καταλανοί πέτυχαν την ευρύτερη νίκη της ιστορίας τους στο Champions League (7-0).

Πριν καν συμπληρωθεί πεντάλεπτο ο Αργεντινός είχε ανοίξει ήδη το σκορ έπειτα από ασίστ του Νεϊμάρ. Κι αφού ο Τερ Στέγκεν εξαφάνισε το όποιο άγχος πήγε να δημιουργηθεί (αποκρούοντας πέναλτι του Ντεμπελέ), το ίδιο δίδυμο έκρυψε την μπάλα και την εμφάνισε στα δίχτυα.

Στη συνέχεια, ο Νεϊμάρ έκανε ένα… διάλειμμα για να σκοράρει με όμορφη εκτέλεση φάουλ που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Ντε Βρίες και έπειτα συνέχισε το «σερβίρισμα», κάνοντας σκόρερ (με άψογο βολέ) και τον Ινιέστα.

Από ‘κει και πέρα, στο χορό είπε να μπει και ο Σουάρες, προσφέροντας αρχικά στον Μέσι το έκτο του χατ-τρικ στη διοργάνωση. Έπειτα έβαλε κι ο ίδιος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ (από την τέταρτη τελική πάσα του Νεϊμάρ), για να ολοκληρωθεί η… ανταλλαγή ασίστ ανάμεσα στους MSN (σ.σ. τα έξι από τα επτά γκολ επιτεύχθηκαν έτσι), όταν ο Αργεντινός προσέφερε στον Αργεντινό το γκολ που έκλεισε το σκορ.




Τα σημερινά αποτελέσματα

Μπαρτσελόνα-Σέλτικ 7-0
(3’, 27’, 59’ Μέσι, 50’ Νεϊμάρ, 57’ Ινιέστα, 75’, 88’ Σουάρες)

Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ (αναβλήθηκε)

Η βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 3 (7-0)
Μάντσεστερ Σίτι 0 (0-0)
Γκλάντμπαχ 0 (0-0)
Σέλτικ 0 (0-7)

Η επόμενη αγωνιστική (2η)

Γκλάντμπαχ-Μπαρτσελόνα
Σέλτικ-Μάντσεστερ Σίτι

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x