Ισπανία

Η Μπαρτσελόνα… αναδομείται! (video/pics)

Τα ολοκληρωμένα σχέδια για την ανακατασκευή του «Καμπ Νου» και την ανέγερση ενός νέου γηπέδου μπάσκετ παρουσίασε η Μπαρτσελόνα. Εντυπωσιακές οι μακέτες.

Πέρα από μια πανίσχυρη ομάδα, η Μπαρτσελόνα σύντομα θα αγωνίζεται σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο. Η διοίκηση του συλλόγου παρουσίασε τα ολοκληρωμένα σχέδια για την ανακατασκευή του «Καμπ Νου», αλλά και τη δημιουργία νέου κλειστού για την ομάδα μπάσκετ, όπως κι ενός βοηθητικού που άλλες ομάδες θα ζήλευαν για… κανονικό τους γήπεδο.

Στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της ομάδας η βασικότερη διαφορά έχει να κάνει με την τοποθέτηση στεγάστρου, που θα καλύπτει όλες τις θέσεις των κερκίδων. Παράλληλα θα τοποθετηθούν πινακίδες LED και φωτοβολταϊκά, θα βελτιωθεί η αίθουσα Τύπου, ενώ θα γίνει αναμόρφωση σχεδόν όλων των χώρων του σταδίου και θα δημιουργηθούν νέες σουίτες, εστιατόριο χωρητικότητας 1.000 ατόμων και υπόγειο πάρκινγκ με 3.000 θέσεις στάθμευσης.

Όσο για το κλειστό της ομάδας, το νέο «Παλάου Μπλαουγκράνα», που θα χτιστεί εκεί που βρίσκεται το «Mini Estadi», θα έχει χωρητικότητα 10.000 θεατών που θα μπορεί να φτάνει τις 12.200, με όλα τα σύγχρονα μέσα που απαιτούνται για ένα μπασκετικό γήπεδο.

inner

Το προσεχές διάστημα θα γίνουν οι σχετικοί διαγωνισμοί κι εφόσον τα μέλη του συλλόγου και η διοίκηση εγκρίνουν τον προϋπολογισμό θα αρχίσουν το συντομότερο δυνατό τα έργα, δίχως να έχει τεθεί ακόμη συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, με εξαίρεση το νέο «Mini Estadi», που υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμο προς χρήση τη σεζόν 2017/18.

inner


Espai Barca, un any de treball από fcbarcelona


Skyline Espai Barca από fcbarcelona

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x