Ισπανία

Η Μπαρτσελόνα «έκοψε» το πριμ ανανέωσης του Νεϊμάρ!

Για τα λεφτά αποφάσισε να την αφήσει; Ε, στην… τσέπη αποφάσισε να «πονέσει» και η Μπαρτσελόνα τον Νεϊμάρ. Οι Καταλανοί μπλόκαραν το (υψηλότατο) πριμ ανανέωσης συμβολαίου του Βραζιλιάνου.

Η πολύκροτη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώθηκε, αλλά η οργή της Μπαρτσελόνα για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα ο Βραζιλιάνος παραμένει.

Με τους φίλους των «μπλαουγκράνα» να κατηγορούν τον παίκτη ως φιλοχρήματο, φαίνεται ότι και ο σύλλογος αποφάσισε να τον… πονέσει ακριβώς σε αυτό το σημείο.

Από πέρυσι λοιπόν που είχε συμφωνήσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς εκκρεμούσε ένα μπόνους ανανέωσης που έπρεπε να εισπράξει ο Νεϊμάρ. Και μάλιστα καθόλου αμελητέο, αφού έφτανε τα 26 εκατ. ευρώ. Ε, αυτό το ποσό δεν πρόκειται τελικά να το εισπράξει.

Κι αυτό διότι έπρεπε να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις ώστε να φτάσει τελικά στα χέρια του έναν χρόνο μετά την υπογραφή. Η Μπαρτσελόνα λοιπόν ισχυρίζεται ότι παραβιάστηκαν οι συγκεκριμένες προϋποθέσεις και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισε να μπλοκάρει το μπόνους.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου, Τζόζεπ Βίβες: «Η επιταγή δεν είναι πλέον στον συμβολαιογράφο, αλλά στα γραφεία της ομάδας. Υπήρχαν τρεις όροι:

Πρώτον, ο παίκτης να μην διαπραγματευτεί με άλλον σύλλογο τους τελευταίους τρεις μήνες πριν από την 31η Ιουλίου. Δεύτερον, να εκφράσει δημοσίως την πρόθεσή του να εκπληρώσει το συμβόλαιό του. Τρίτον, η κατάθεση των χρημάτων να γίνει την 1η Σεπτεμβρίου, για να διασφαλιστεί ότι δεν θα πήγαινε σε άλλον σύλλογο. Δεδομένων αυτών των παραβιάσεων, ο σύλλογος δεν θα ρευστοποιήσει την επιταγή για την ανανέωσή του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x