Ισπανία

«Η Μπαρτσελόνα ήθελε τον Νολίτο αλλά...»

Την επικείμενη αποχώρηση του Νολίτο επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Θέλτα Βίγκο, λέγοντας πως τα 18 εκατ. που θα μπουν στα ταμεία είναι αρκετά για την ενίσχυση της ομάδας. Τι είπε για την Μπαρτσελόνα.

Παρελθόν από την Θέλτα Βίγκο θα αποτελέσει αυτό το καλοκαίρι ο Νολίτο, όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος του συλλόγου, Μανουέλ Κάρλος Μουρίνο.

«Νομίζω ότι θα αφήσει τη Θέλτα φέτος και θα χάσουμε έναν παίκτη που είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να αντικατασταθεί. Τα 18 εκατ. ευρώ, ωστόσο, είναι ένα ποσό που ποτέ δεν είχαμε και με αυτά τα χρήματα θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε σημαντικά την ομάδα. Προς το παρόν πάντως, δεν μιλάμε με κάποιον παίκτη», ανέφερε αρχικά, μιλώντας στη μεξικάνικη ιστοσελίδα «Reporte Jalisco».

«Όπως ξέρετε, αυτή είναι η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του και είναι προφανές ότι αν κάποιο κλαμπ την καταβάλλει, τότε θα τον αφήσουμε να φύγει. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο», πρόσθεσε.

«Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο ήταν υπαρκτό. Ακόμα και έτσι όμως, παρ' ότι τον ήθελαν, δεν υπήρξε συμφωνία», κατέληξε, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι η πρόταση των «μπλαουγκράνα» ήταν χαμηλότερη της ρήτρας.

Στα 29 του χρόνια, ο διεθνής (είναι στην εθνική Ισπανίας με το Euro) εξτρέμ έκανε φέτος εκπληκτική σεζόν, ειδικά στο πρώτο μισό αυτής, έχοντας 12 γκολ και 7 ασίστ σε 29 συμμετοχές στην Primera Division. Να σημειωθεί πως προ ημερών «ακούστηκε» για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x