Ισπανία

Η Μπαρτσελόνα ζητά Μπερναμπέου για τελικό, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιστέκεται

Δεν έχουμε μόνο εμείς θέματα με τις διεξαγωγές τελικών. Ολόκληρος Κύπελλο Ισπανίας και ακόμα δεν έχουν καταλήξει για το που θα γίνει ο μεγάλος αγώνας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Αλαβές.

Οι υποψηφιότητες πολλές, τα κολλήματα ακόμα περισσότερα. Μπαρτσελόνα και Αλαβές περιμένουν να μάθουν σε ποιο γήπεδο θα αναμετρηθούν για την κατάκτηση του Copa del Ray, μιας και η οριστική απόφαση δεν φαίνεται και τόσο εύκολη.

Η ομάδα της Βαρκελώνης έχει προτείνει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» λόγω χωρητικότητας. Οι Μαδριλένοι ωστόσο προβάλουν αντιστάσεις, καθώς (δεν το ομολογούν αλλά) δεν θα ήθελαν να δουν τους μισητούς αντιπάλους τους να σηκώνουν την κούπα στην έδρα τους.

Η Αλαβές, από την μεριά της, μέσω του προέδρου της Josean Querejeta, θέτει το Σαν Μαμές σε υποψηφιότητα το οποίο μάλιστα έχει να φιλοξενήσει τελικό από το 1921 (Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ατλέτικο Μαδρίτης 4-1). Όμως, τρεις μέρες αργότερα είναι προγραμματισμένη συναυλία των Guns n’Roses, πράγμα που σημαίνει ότι θα επιβαρυνθεί ιδιαίτερα ο αγωνιστικός χώρος. Η μόνη λύση για να πραγματοποιηθεί εκεί ο τελικός, είναι να αλλάξει η προγραμματισμένη ημερομηνία, κάτι που φαίνεται δύσκολο.

Ακόμα δύο πιθανά γήπεδα είναι το Βιθέντε Καλντερόν και το Καμπ Νου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x