Stoiximan Super League

Η Μπεσίκτας μπορεί να περιμένει, προέχει το… ντέρμπι με Πανιώνιο

Στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι αναγκασμένοι να στρέψουν την προσοχή τους στον Ολυμπιακό, αφού αργεί ακόμα ο πρώτος αγώνας με την Μπεσίκτας για το Europa League.

Χωρίς αμφιβολία οι επικείμενοι αγώνες του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League, μονοπωλούν το ενδιαφέρον για όλους στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια.

Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες εμφανίζονται αισιόδοξοι για την έκβαση που θα έχουν τα δύο παιχνίδια με τους Τούρκους, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν εκείνοι την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οι αναμετρήσεις, όμως, αυτές είναι στις 9 και 13 Μαρτίου και μέχρι τότε οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δώσουν τρεις δύσκολους αγώνες με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα, τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το Κύπελλο Ελλάδας και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Για αυτό τον λόγο οι πρωταθλητές Ελλάδας στρέφουν την προσοχή τους στο αυριανό… ντέρμπι με τον Πανιώνιο, ο οποίος βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει αποδείξει πως πρόκειται για ένα αξιόμαχο σύνολο που δεν το βάζει εύκολα κάτω.

Με πρόβλημα τραυματισμού επέστρεψε από την Τουρκία ο Μαρτίνς, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για κάκωση και θα απουσιάσει από το αυριανό ματς με τους Νεοσμυρνιώτες.

Αμφίβολος παραμένει ο Παρέδες, ο οποίος δεν έπαιξε με ΑΕΚ και Οσμανλίσπορ, και δύσκολα θα είναι έτοιμος για τον Πανιώνιο. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Φιγκέιρας, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι τη μία αγωνιστική της ποινής του, και βάζει… πονοκέφαλο στον Πάουλο Μπέντο για τον παίκτη που θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Εκτός όμως είναι και ο Μποτία, ο οποίος επίσης είναι τιμωρημένος. Υποψήφιος… προς ξεκούραση είναι και ο Σεμπά, ο οποίος μετράει ένα σημαντικό σερί συνεχόμενων αγώνων στους οποίους έχει αγωνιστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x