Πορτογαλία

Η Μποαβίστα πλήγωσε τους «αετούς»

Ότι μπορεί, κάνει η Μπενφίκα για να δώσει τον τίτλο στις Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο, μετά την ήττα από την Μποαβίστα 1-2 για την έκτη αγωνιστική της Superliga.

Η Μποαβίστα νίκησε 2-1 την Μπενφίκα στο Οπόρτο για την έκτη αγωνιστική της Superliga και την άφησε προσωρινά στο -2 από την κορυφή που μπορεί να γίνει και -5 αν νικήσουν Πόρτο και Σπόρτινγκ τους αγώνες τους αργότερα απόψε και την Κυριακή αντίστοιχα, δείχνοντας πως οι «αετοί» είναι σε κακή φόρμα τον τελευταίο μήνα και κινδυνεύουν να μείνουν πρόωρα μακριά από την κορυφή και να μην υπερασπιστούν τον περυσινό τίτλο τους, έχοντας και κακή ψυχολογία μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη Τρίτη.

Αντίθετα, οι «ασπρόμαυροι» του Οπόρτο πήραν μια σημαντική «ανάσα» στην προσπάθεια για παραμείνουν στην κατηγορία, ανεβαίνοντας στους έξι βαθμούς και στο +3 από τον υποβιβασμό.

Οι «αετοί» προηγήθηκαν με τον Ζόνας, όμως δεν άντεξαν την πίεση των γηπεδούχων και στο δεύτερο ημίχρονο τα γκολ των Σάντος και Εσπίνιο δημιούργησαν τη μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς μέχρι την επόμενη.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Βαρέλα, Μπρούνο Αλμέιδα, Λουϊζάο, Ντίας, Γκριμάλντο, Φιλίπε Αουγκούστο, Πίτσι, Σάλβιο (51' Ράφα Σίλβα), Ζίβκοβιτς (77' Μπαρμπόζα), Ζόνας, Σεφέροβιτς (70' Ραούλ Χιμένεζ)


Κορυφή για τη Μαρίτιμο, που νίκησε εντός έδρας 2-1 την Αβες και την άφησε οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x