Super League 2

Η... νέα Παναχαϊκή με τον κόσμο της! (pics/vid)

Με νέο διοικητικό ηγέτη (ο Νίκος Παπαδάκης αγόρασε τις μετοχές απ' τον Αλέξη Κούγια) και με τους φίλους της -μετά από καιρό- στο πλευρό της, η Παναχαϊκή ξεκίνησε προπονήσεις με όνειρα... επιστροφής.

Έβγαλε... υγεία η Παναχαϊκή! Μετά την επίσημη παραχώρηση των μετοχών απ' τον Αλέξη Κούγια στον Νίκο Παπαδάκη και με τους οργανωμένους («Nortenos») στο πλευρό τους ύστερα από πολύ καιρό (λόγω της κόντρας που υπήρχε), οι κοκκινόμαυροι έκαναν την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα σεζόν.

inner

inner

inner

Μια σεζόν που έρχεται με όνειρα για κάτι μεγάλο. Κάτι η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς (δεν υπήρξε εκπρόσωπος των νέων επενδυτών, δεδομένου ότι μέχρι τελευταία στιγμή... έτρεχαν για την ολοκλήρωση του deal), κάτι η επιστροφή του κόσμου που θα 'ναι δυναμική, δίνουν άλλο αέρα στον σύλλογο...

inner

inner

Αρκετοί, λοιπόν, φίλοι της Παναχαϊκής έδωσαν το παρών στην Εγλυκάδα, όπου με καπνογόνα και συνθήματα προσέφεραν τη δική τους... κοκκινόμαυρη νότα.



Μεταξύ των παικτών του συλλόγου, που προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού ήταν οι νεοαποκτηθέντες Γιώργος Λαμπρόπουλος, Πινδώνης και ο Πορτογάλος Πέδρο. Αναμένεται εξίσου να ανακοινωθούν οι Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, Κοντοδήμος, Ρόκας, ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα τρέξει και το προσεχές διάστημα. Απ' την παλιά... φρουρά ξεχώρισαν οι Κυβελίδης-Στεργίδης που έμειναν «πιστοί».

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x