Ισπανία

Η νέα προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο αποκαθιστά την... τάξη

Έχοντας γίνει περίγελος στα social media από την εικόνα της πρώτης προτομής η Ρεάλ Μαδρίτης φρόντισε να αποκαταστήσει την... τάξη με μια νέα η οποία θα φιλοξενείται στο μουσείο της ομάδας.

Η πρώτη προτομή η οποία έχει τοποθετηθεί στο αεροδρόμιο της Μαδέιρα στην γενέτειρα του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν μια τεράστια αποτυχία. Η δεύτερη έρχεται να αποκαταστήσει την τάξη.

Πριν λίγες ημέρες, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνιζόταν στην Αγγλία με την Τότεναμ έγινε στο μουσείο της ομάδας μια μεγάλη τελετή. Σε αυτή παρουσιάσθηκε η προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο η οποία πλέον εκτίθεται σε αυτό. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν το αποτέλεσμα αγγίζει την πραγματικότητα συγκριτικά με εκείνο της πρώτης.



Δημιουργός της προτομής αυτής είναι ο Ναβάρο Αρτεάγο ο οποίος έχει στο «ενεργητικό» αρκετά σπουδαία έργα στην Ισπανία. Ο Αρτεάγο ολοκλήρωσε το έργο στις 2 Νοεμβρίου και το παρέδωσε στη Ρεάλ Μαδρίτης πριν λίγες ημέρες με τους υπεύθυνους της ομάδας να αποφασίζουν να την εκθέσουν σε ένα κεντρικό σημείο του μουσείο έχοντας ξεκάθαρη πρόθεση να αποκαταστήσουν την εικόνα του μεγάλου άσου της ομάδας.

Το μουσείο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ανάμεσα στα τρία πρώτα σε επισκέψεις μουσεία της Ισπανικής πρωτεύουσας, σαφώς με μεγαλύτερη από εκείνη του αεροδρομίου της Μαδέιρα.

Η τελετή έγινε με τον Εμίλιο Μπουτραγκένιο να εκπροσωπεί τη βασίλισσα λόγω των υποχρεώσεων που είχε τόσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ όσο και ο Πορτογάλος άσος.



Ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο λόγος που αποφασίστηκε να γίνει η προτομή αυτή. Πίσω από τη δημιουργία της γράφεται ότι «κρύβεται» ο γιος του γλύπτη. Μεγάλος θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε απογοητευθεί με την πρώτη και τα σχόλια που υπήρξαν στα ΜΜΕ και τα social media. Ο γιος του Αρτεάγο πίεσε τον πατέρα του να κάνει τη νέα αυτή προτομή σε μια προσπάθεια να βγει πάνω από τον αγαπημένο του παίκτη η... ρετσινιά της πρώτης προτομής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x