Γαλλία

Η Ντιζόν βύθισε κι άλλο τη Λιλ

Με 3-0 που την φέρνει στην 7η θέση της κατάταξης επικράτησε η Ντιζόν της Λιλ και την φέρνει σε ακόμα πιο δεινή θέση για τη συνέχεια. Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για το Στρασβούργο.

Όλο και πιο κάτω για την Λιλ που γνώρισε με συνοπτικές διαδικασίες την ήττα με 3-0 από την Ντιζόν. Ο Σαϊντ στο 12’ και στο 17’ και το αυτογκόλ του Μπαλό στο 35’ διαμόρφωσαν το σκορ από το πρώτο μέρος με τη νικήτρια να φτάνει τους 24 πόντους και να βρίσκεται στην 7η θέση ενώ η Λιλ πλέον βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη με 18 βαθμούς.

Την 3η συνεχόμενη νίκη του σημείωσε το Στρασβούργο που έχει συνεχώς ανοδική πορεία και μάλιστα έχει παραμείνει αήττητο τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, με το 2-1 απέναντι στην Τουλούζ. Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Μάρτιν στο 25’ , ο Γκραντέλ ισοφάρισε στο 30’ , αλλά στο 52’ ο Μανγκάν έδωσε τη νίκη στο Στρασβούργο.

Η Μετς πήρε διπλό από τη Μονπελιέ πετυχαίνοντας την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα με εκτός έδρας 3-1, με τους Κοάντ, Ριβιέρ και Μπαζίν ν’ ανατρέπουν το σε βάρος της Μετς 1-0 που είχε σημειώσει ο Ρουσιγιόν.

Η Τρουά επικράτησε 1-0 της Αμιέν και η Γκινγκάμπ ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με την Καέν 0-0, στα υπόλοιπα βραδινά ματς του Σαββάτου 16/12.

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x