Κύπελλο Ελλάδας

Η ομιλία του Μελισσανίδη που πώρωσε την ΑΕΚ: Εδώ ρε, θα ορκιστούμε με το αίμα μας ότι θα το πάρουμε

Με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο «έφτιαξε» την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Διαβάστε την παθιασμένη ομιλία του στα αποδυτήρια, με την οποία εμψύχωσε την ομάδα πριν βγει στο γήπεδο για τον τελικό.

Μπάλα παίζουν οι παίκτες. Οδηγίες δίνουν οι προπονητές. Ψυχολογία όμως και πάθος εμφυσούν οι ηγέτες. Και σαν τέτοιος φέρθηκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ πριν τον τελικό ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ενώπιον όλης της ομάδας ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μίλησε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο. Έβαλε τους παίκτες να ορκιστούν μαζί του. Και τους «έφτιαξε» με τον καλύτερο τρόπο για να βγουν στο γήπεδο και εντέλει να κατακτήσουν την κούπα.

«Σήμερα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένας τελικός Κυπέλλου. Αυτό το Κύπελλο πρέπει να το πάρετε. Πρώτα από όλα για εσάς. Γιατί έχετε κάνει μεγάλη προσπάθεια και το αξίζετε. Μετά για την ιστορία της ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό ένας τίτλος. Και μετά για όλους εμάς. Τους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει περάσει πολλά. Του αξίζει να χαρεί! Να πάρει την κούπα», είπε αρχικά.

Και έπειτα ξέσπασε: «Για να νικήσετε ένα πράγμα χρειάζεται. Ψυχή! Μπορείτε. Αρκεί να το πιστέψετε. Μόνο ψυχή θέλω να δω. Τίποτε άλλο. Όλοι ρε. Να ορκιστούμε εδώ όλοι μαζί. Ότι θα το πάρουμε. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε χαρακίρι ρε. Με το αίμα μας ρε να ορκιστούμε. Εγώ ρε. Εγώ πρώτος. Φέρτε να κάνω χαρακίρι πρώτος εγώ και μετά εσείς. Να ορκιστούμε ρε ότι δεν τελειώνει ο αγώνας αν δεν νικήσουμε. Φέρε ρε. Χαρακίρι όλοι. Πρώτος εγώ. Πάμε. Πάμε να το πάρουμε», κατέληξε βουρκωμένος και καταχειροκροτούμενος από όλους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x