Stoiximan Super League

Η οριστική βαθμολογία των πλέι-οφ

Αμετάκλητα διαμορφώθηκε πλέον το βαθμολογικό τοπίο στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας. Μετά την απόρριψη της έφεσης της ΑΕΚ, οριστικοποιήθηκε το χάντικαπ με το οποίο θα μπουν οι ομάδες στη διαδικασία.

Μπορεί να φτάσαμε λίγες ώρες πριν την κλήρωση, αλλά τελικά διαμορφώθηκε ο βαθμολογικός χάρτης των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Η εκκρεμότητα που απέμενε για να ξεκαθαριστεί το πώς θα μπουν οι ομάδες στη διαδικασία ήταν η τύχη της έφεσης της ΑΕΚ για την ποινή που της είχε επιβληθεί μετά τα επεισόδια στο ματς με τον Ατρόμητο.

Από τη στιγμή λοιπόν που αυτή απορρίφθηκε και παρέμεινε η αφαίρεση τριών πόντων, οριστικοποιήθηκε ότι η «Ένωση» θα μπει στα πλέι-οφ με ίδιο (και όχι μεγαλύτερο) βαθμολογικό πλεονέκτημα με τον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα, η βαθμολογία των πλέι-οφ (η κλήρωση των οποίων είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 15:00 και η σέντρα τους θα γίνει στα 11 Μαΐου) έχει ως εξής:

Παναθηναϊκός 2
ΑΕΚ 2
ΠΑΟΚ 0
Πανιώνιος 0

Παράλληλα οριστικοποιήθηκε και η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό να ανεβαίνει δεύτερος και τον Ατρόμητο να πέφτει στην 9η θέση.

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 85
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 55
3. Α.Ε.Κ. 54
4. Π.Α.Ο.Κ. 45
5. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 44
6. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 42
7. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 41
8. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 39
9. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 39

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x