Euro 2016

«Η Ουαλία μπορεί να κερδίσει το Μουντιάλ του 2018»

Ο αρχηγός της εθνική ομάδας της Ουαλίας, Άσλεϊ Ουίλιαμς, δήλωσε ότι οι «Δράκοι» μπορούν να κερδίσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Η πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Euro φαίνεται ότι δεν είναι αρκετή για τους Ουαλούς που ονειρεύονται την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο αρχηγός της Ουαλίας, Άσλεϊ Ουίλιαμς, ο οποίος δήλωσε ότι το 2018 θέλουν να γυρίσουν με το τρόπαιο από τη Ρωσία.

«Ήμασταν στο λεωφορείο και σκεφτόμασταν τι θα γινόταν αν είχαμε κατακτήσει το τρόπαιο. Γιατί κοιτάζοντας τον κόσμο στους δρόμους, ήταν σαν να το είχαμε κάνει», δήλωσε ο 31χρονος για την πανηγυρική υποδοχή που τους επεφύλαξαν οι συμπατριώτες τους. «Ελπίζουμε να γίνει το ίδιο και στην επιστροφή μας από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, με τη διαφορά ότι τότε θα έχουμε και το τρόπαιο μαζί μας» είπε, αποκαλύπτοντας τις βλέψεις της Ουαλίας για το επερχόμενο Μουντιάλ.

Το ίδιο μοτίβο συνέχισε και ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Τζο Άλλεν. «Μπορούμε να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά» είπε. «Είμαστε πολύ περήφανοι για όσα καταφέραμε και ελπίζουμε αυτή να ήταν η αρχή για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

Επιμέλεια: Μανόλης Πολιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x