Stoiximan Super League

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει πρόεδρο τον Γιαννακόπουλο!

Τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ως πρόεδρο στον Ερασιτέχνη θέλουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr.

Τη στιγμή που οι εξελίξεις για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό «τρέχουν» και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να αναλάβει τις τύχες του Α.Ο, αφού πρώτα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες, από την ΠΑΕ φαίνεται πως υπάρχει ξεκάθαρη θέση για τα της προεδρίας.

Οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της «πράσινης» ΠΑΕ επιθυμούν την προεδρία του Ερασιτέχνη να την αναλάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! Θέση των διοικούντων το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ να μπει στον προεδρικό θώκο στη «μάνα του λόχου». Κι αυτό γιατί πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο θα δώσει άλλη δυναμική, οντότητα και αν θέλετε «αίγλη» στο σωματείο, στην προσπάθεια που γίνεται για αλλαγή σελίδας και για τη δημιουργία ενός Παναθηναϊκού πρωταγωνιστή και ισχυρού σε κάθε επίπεδο.

Οι πληροφορίες λένε ότι από την ΠΑΕ καταλαβαίνουν ότι, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, δεν είναι δυνατό να «τρέχει» ο κ. Γιαννακόπουλος τα καθημερινά θέματα του Ερασιτέχνη. Γι αυτό και θα βάλει συνεργάτες του, ως εκτελεστικούς, που θα αναλάβουν αυτό το κομμάτι. Αυτό, όμως, δεν τον εμποδίζει, όπως λένε από την ΠΑΕ, να αναλάβει την προεδρία.

Απαντες στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό έχουν δει, φυσικά, με πολύ καλό μάτι και τα όσα υποστήριξε χθες ο κ.Γιαννακόπουλος στη γραπτή του δήλωση για την «επόμενη μέρα» στον Σύλλογο. Οπως σας γράψαμε και παραπάνω, θεωρούν απαραίτητη την παρουσία του στην προεδρία του Ερασιτέχνη, με σκοπό ο Α.Ο να αλλάξει μια και καλή επίπεδο.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x