Την θλίψη της για την απώλεια του Πατρινού Κωστή Στεφανόπουλου εξέφρασε η Παναχαϊκή. «Άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στα δημόσια πράγματα και υπήρξε δεδηλωμένος φίλαθλος της ομάδας μας» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, ενώ οι «κοκκινόμαυροι» έκαναν γνωστό πως θα καταθέσουν στεφάνι και θα παρευρεθούν στη νεκρώσιμη ακολουθία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής

«Η Παναχαϊκή Συμμαχία εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κων/νου Στεφανόπουλου.

Ο συντοπίτης, δικός μας, Πρόεδρος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στα δημόσια πράγματα της χώρας και αγαπήθηκε όσο λίγοι για το ήθος και την πολιτική του επάρκεια.

Υπήρξε δεδηλωμένος φίλαθλος της ιστορικής Παναχαϊκής, για την οποία δεν έχανε ευκαιρία να εκφράζει δημόσια την αγάπη και το ενδιαφέρον του.

Η «Παναχαϊκή Συμμαχία» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Σημειώνεται επίσης ότι με απόφαση της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» στη μνήμη του Κ. Στεφανόπουλου θα κατατεθεί στεφάνι στη σορό του, ενώ αντιπροσωπεία της Παναχαϊκής Συμμαχίας θα παρευρεθεί στην νεκρώσιμη ακολουθία.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ