Αγγλία

Η Παρί Σεν Ζερμέν συζητά με τον Μουρίνιο

Σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail υποστηρίζει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να ενεργήσει γρήγορα γιατί ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει αρχίσει να συζητά με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει συμφωνήσει με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Και εάν θέλει να τον έχει στον πάγκο της στη νέα αγωνιστική σεζόν τότε θα πρέπει να πάρε μια απόφαση γρήγορα.

Η βρετανική Daily Mail υποστηρίζει ότι ο πορτογάλος τεχνικός έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, μη βλέποντας κάποια ουσιαστική κίνηση από την πλευρά των «κόκκινων διαβόλων».

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας έχει αποφασίσει να προχωρήσει στο διαζύγιο με τον Λοράν Μπλαν εάν καταφέρει να συμφωνήσει με τον Μουρίνιο. Θεωρεί ότι με τον Πορτογάλο θα μπορέσει η ομάδα του να κάνει ένα βήμα περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη πλευρά η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι η εξέλιξη αυτή ασκεί έντονη πίεση στους υπεύθυνους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο εκτελεστικός της διευθυντής, Εντ Γουντγουορντ καλείται να πάρει γρήγορα μια απόφαση... Θα διατηρήσει τον Λουίς Φαν Χάαλ ή θα πάρει διαζύγιο αρχίζοντας τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Μουρίνιο;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x