Γαλλία

Η Παρί τρολάρει παίκτες και οπαδούς για τον Εμπαπέ!

Η Παρί προϊδέασε τον κόσμο της για μια σημαντική ανακοίνωση, άπαντες (ακόμη και ο Μενιέ) νόμισαν πως πρόκειται για τον Εμπαπέ, με τον γαλλικό σύλλογο να εύχεται τελικά… χρόνια πολλά στον Τιάγκο Μότα!

Σε άλλο επίπεδο έχουν περάσει πλέον τα social media της Παρί Σεν Ζερμέν.

Με απανωτά χτυπήματα στο twitter, οι Παριζιάνοι προετοίμαζαν άπαντες για μια σημαντική ανακοίνωση στις 12:30 για έναν ποδοσφαιριστή. Οι οπαδοί της ομάδας, ακόμη και οι παίκτες νόμιζαν πως πρόκειται για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος αποτελεί… κοινό μυστικό πως θα ντυθεί στα χρώματα της Παρί. Ωστόσο, οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου είχαν απλώς όρεξη για να «τρολάρουν».

Ο δεξιός μπακ της Παρί, Τόμας Μενιέ, ήταν από τους πρώτους που τσίμπησε και έτρεξε να ποστάρει στο twitter. «Ανακοίνωση για τις 12:30, μείνετε συντονισμένοι», έγραψε ενώ για hashtag έβαλε «αργά ή γρήγορα».




Η απάντηση της Παρί άμεση: «Η τουιτόσφαιρα μοιάζει αναστατωμένη. Τι συμβαίνει Τόμας» με τον ποδοσφαιριστή να γράφει «καίγομαι... Θα μου το πείτε;».







Η Παρί συνέχισε το… παιχνίδι της και άφησε άπαντες να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα: «Έχεις ένα προαίσθημα για σήμερα;», με τον Μενιέ να απαντάει εκ νέου: «Νομίζω ότι έχω ένα. Έχω επαφές με το στούντιο της Equipe. Πρώτο στοιχείο: το γράμμα Μ. Είμαι σωστός;»




«Είναι καλή αρχή για την ακρίβεια», το retweet της Παρί που έβαλε… φωτιές και άπαντες άρχισαν να ποστάρουν το όνομα του Κιλιάν Εμπαμπέ! Εν τέλει, οι Παριζιάνοι αποφάσισαν να σταματήσουν να παιδεύουν τον κόσμο. Με ποστάρισμά τους, ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον Τιάγκο Μότα που έκλεισε 35 χρόνια ζωής, «ξενερώνοντας» κατά κάποιο τρόπο τους οπαδούς τους.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x