Μπορεί να μην βρέθηκε ένας επιφανής επιχειρηματίας ή κάποιος μεγάλος χορηγός ώστε να κρατήσει ζωντανή η Πάρμα. Μπορεί ο υποβιβασμός και η επανεκκίνηση από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες να ήταν κάτι το αναπόφευκτο. Ωστόσο, όσο έχει την υποστήριξη του κόσμου της, δεν έχει να φοβάται τίποτα και με αργά και σταθερά βήματα μοιάζει βέβαιο πως θα επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Μόλις σε τρεις μέρες διέθεσε 4.382 εισιτήρια διαρκείας για την ερχόμενη σεζόν δημιουργώντας με το… καλημέρα νέο ρεκόρ κατηγορίας και δείχνοντας πως το χωρητικότητας 27,906 θεατών, «Ένιο Ταρντίνι», θα είναι γεμάτο κάθε σαββατοκύριακο.

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 25 ευρώ, ενώ το ακριβότερο κυμαίνεται λίγο πάνω από τα χίλια ευρώ (1.015) με μια σειρά από προνόμια για τους φίλους της ομάδας. Πρόσβαση σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, Κυπέλλου, στα φιλικά παιχνίδια, σε τρεις αγώνες της ομάδας κάτω των 14, έκπτωση 20% σε όλα τα επίσημα προϊόντα, μια συλλεκτική εμφάνιση, ελεύθερο πάρκινγκ στο «Ένιο Ταρντίνι» τις μέρες των αγώνων, ενώ αυτομάτως εγγράφονται νέα μέλη του συλλόγου.