Europa League

Η πεντάστερη Μίλαν έκανε το χατίρι στην ΑΕΚ

Η Μίλαν σάρωσε με 5-1 την Αούστρια, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League και παράλληλα… έφτιαξε την ΑΕΚ, η οποία θα παίξει για δύο αποτελέσματα τη τελευταία αγωνιστική στη Βιέννη.

Με… στυλ προκρίθηκε στους «32» του Europa League η Μίλαν!

Οι «ροσονέρι» συνέτριψαν την Αούστρια με σκορ 5-1, εξασφάλισαν την πρωτιά στον όμιλό τους και παράλληλα… βοήθησαν την ΑΕΚ.

Κι αυτό γιατί από τη στιγμή που οι Αυστριακοί δεν έφυγαν με διπλό από «Σαν Σίρο» (κάτι που όσο να ‘ναι δεν ήταν και το πλέον εύκολο σενάριο), σημαίνει πως η ελληνική ομάδα θα παλέψει για δύο αποτελέσματα στον «τελικό» της Βιέννης την τελευταία αγωνιστική, αφού θα βολεύεται και με ισοπαλία.

Στο 20’ η Αούστρια… άγχωσε τη Μίλαν, όταν προηγήθηκε –μετά από επική γκάφα του Μπονούτσι αφού αντί να διώξει με τάκλιν, είδε τη μπάλα να περνά… από κάτω- αλλά η συνέχεια ήταν καταιγιστική για την ομάδα του Μοντέλα! Στο 27’ ο Ροντρίγκεζ έφερε σε πλήρη ισορροπία την αναμέτρηση, ενώ στο 36’ ο Αντρέ Σίλβα «υπέγραψε» την ολική ανατροπή για τους Μιλανέζους μέσα σε λίγα λεπτά! Πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο νεαρός Κουτρόνε είχε βρει εξίσου δίχτυα και είχε διώξει… οριστικά τα «σύννεφα» πάνω από το «Σαν Σίρο». Οι Αυστριακοί δεν μπορούσε με τίποτα να ακολουθήσουν κι απλώς οι γηπεδούχοι έδωσαν ακόμα πιο θριαμβευτική νότα στη νίκη τους. Στο 70’ ο Αντρέ Σίλβα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κουτρόνε έκανε κάτι αντίστοιχο, βάζοντας το… κερασάκι στη τούρτα για το τελικό 5-1.

Τα αποψινά αποτελέσματα

Μίλαν-Αούστρια Βιέννης 5-1
(27’ Ροντρίγκες, 36’, 70’ Σίλβα, 42’, 92’ Κουτρόνε – 21’ Μονσέιν)

ΑΕΚ-Ριέκα 2-2
(45+2’ Αραούχο, 55’ Χριστοδουλόπουλος – 8’, 26’ Γκόργκον)

Η βαθμολογία (5 αγώνες)

Μίλαν 11 (13-4)
ΑΕΚ 7 (6-5)
Ριέκα 4 (9-12)
Αούστρια Βιέννης 4 (9-16)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x