Stoiximan Super League

Η πιο μεγάλη «ώρα» για τον Σεμέδο

Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι ο Πορτογάλος στόπερ ήταν καλύτερος και από τα φιλικά της προετοιμασίας, ξεδιπλώνοντας τις αρετές του στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Πλζεν.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι ο Πορτογάλος στόπερ ήταν καλύτερος και από τα φιλικά της προετοιμασίας, ξεδιπλώνοντας τις αρετές του στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Πλζεν.

Είναι βεβαίως πολύ μεγάλη υπόθεση για την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού η παρουσία ενός τόσο ικανού στόπερ, καθώς οι πειραιώτες βρίσκουν λύσεις σε μια νευραλγική θέση. Θα πρέπει όμως να δούμε την παρουσία του Σεμέδο στην ομάδα του λιμανιού και από την πλευρά του 25χρονου κεντρικού αμυντικού.


Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως ο Σεμέδο καταλαβαίνει πολύ καλά πως έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία για ν’ αναγεννήσει την καριέρα του. Είναι πολύ καλός παίκτης και θέλει ν’ αφήσει πίσω τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα.

Ξέρει πολύ καλά ο Πορτογάλος στόπερ ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που μπορεί να τον οδηγήσει ξανά σε τοπ επίπεδο γιατί κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι η Βιγιαρεάλ είχε δαπανήσει 14 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σεμέδο.

Ο νεαρός στόπερ του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος να μην αφήσει την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται από το ξεκίνημα κιόλας της παρουσίας του στους ερυθρόλευκους, με τον Σεμέδο να εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό για τον παίκτη πως συνεργάζεται με έναν προπονητή που του δείχνει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει πολλές συζητήσεις με τον Σεμέδο, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε στον παίκτη πως στηρίζει πολλά πάνω του κι αυτή ήταν μια πολύ σημαντική παράμετρος για να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού ο Σεμέδο.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να αποδειχθεί «λίρα εκατό» ο Πορτογάλος στόπερ για την ομάδα του λιμανιού, γιατί πρώτα απ’ όλα ο ίδιος ο παίκτης αναγνωρίζει πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του.

Και ο Σεμέδο δεν θέλει να χάσει αυτή την μεγάλη ευκαιρία. Ο Πορτογάλος είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος στους ερυθρόλευκους και δεν κρύβει μάλιστα την χαρά του για τον ηγετικό ρόλο που έχει στην ομάδα του λιμανιού.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό για τον Σεμέδο να δικαιώσει τον Μαρτίνς που τόσο πολύ επέμεινε για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Ξέρει ο 25χρονος στόπερ του Ολυμπιακού ότι ο Μαρτίνς έδειξε μεγάλη επιμονή για την απόκτηση του κι αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζει στον προπονητή του ο Σεμέδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x