Stoiximan Super League

Η πιθανότερη επιλογή για στόπερ στον Ολυμπιακό

Focus στο Βέλγιο έχει κάνει ο Μπεσνίκ Χάσι αναζητώντας (αριστερό) στόπερ και τις περισσότερες πιθανότητες έχει ο Μίλος Κοσάνοβιτς της Σταντάρ, ενώ παίζει δυνατά και του Μπραμ Νούιτινγκ της Άντερλεχτ.

Από το Βέλγιο, του οποίου την αγορά ξέρει πολύ καλά ο Μπεσνίκ Χάσι λόγω της μακροχρόνιας θητείας του, είναι πολύ πιθανό να βρει τον (αριστερό) στόπερ που αναζητά ο Ολυμπιακός για βασική επιλογή εν όψει της νέας σεζόν.

Δύο επιλογές που αρέσουν πολύ και «παίζουν» δυνατά είναι του Μίλος Κοσάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης και του Μπραμ Νούιτινγκ της Άντερλεχτ. Προβάδισμα φαίνεται να έχει ο πρώτος, καθώς αρέσει πολύ στον 45χρονο τεχνικό των «ερυθρόλευκων», που τον θεωρεί εξαιρετική επιλογή για το κέντρο της άμυνας και στέκεται ιδιαίτερα στο γεγονός ότι μπορεί να χτίσει παιχνίδι από πίσω, ξεκινώντας με ασφάλεια τις επιθέσεις του Ολυμπιακού. Άλλωστε, έναν τέτοιο στόπερ αναζητά ο Χάσι, που θεωρεί πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο στοιχείο για τον κεντρικό αμυντικό.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες θέλουν να τελειώνουν άμεσα με τον Μάνουελ Ντα Κόστα, που δεν υπολογίζεται και έχει υψηλό συμβόλαιο, την ώρα που η Μπούρσασπορ έχει δείξει «ζεστή» για τον Μαροκινό στόπερ. Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να σημειωθούν εξελίξεις με τον Αλμπέρτο Μποτία, παρότι έχει σχεδόν σταθερά θέση στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x