Αγγλία

«Η Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να περιμένει»

Όσοι το έχουν δέσει ότι ο Πέπ Γκουαρντιόλα θα μετακομίσει στην Αγγλία μετά το τέλος της σεζόν, ίσως θα πρέπει να κρατήσουν μικρό καλάθι...

Είναι ο προπονητής με τα περισσότερα δημοσιευμένα σενάρια που αφορούν την επόμενη ομάδα του. Από την στιγμή που ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε πως το καλοκαίρι θα φύγει από την Μπάγερν Μονάχου, όλοι περιμένουν να δουν με ποια αγγλική ομάδα θα κλείσει τη νέα του συνεργασία.

Ο ίδιος άλλωστε έχει εκφράσει την επιθυμία του να δουλέψει στο Νησί οπότε μόνο ραντεβού με την Βασίλισσα δεν του έχουν κανονίσει ακόμα. Όμως ο Ισπανός τεχνικός, τα «γύρισε» ολίγον χθες, καθώς υποστήριξε ότι η μετακόμισή του στην Μεγάλη Βρετανία είναι πιθανό να καθυστερήσει λίγο παραπάνω: «Μόλις υπογράψω κάποιο συμβόλαιο, θα το ανακοινώσω αμέσως», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Ίσως και να πάρει δύο χρόνια μέχρι να πάω σε κάποια αγγλική ομάδα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος από την εμπειρία μου στο Μόναχο. Και θα δουλεύω εδώ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο (του συμβολαίου μου)».

«Όταν θα πάω σπίτι μου, θα περιμένω να δω αν υπάρχει δυνατότητα να πάω στην Αγγλία. Αν δεν υπάρχει, τότε δεν θα πάω», τόνισε.

Θυμίζουμε πως όταν ο Γκουαρντιόλα έφυγε από την Μπαρτσελόνα, δίνοντας στον εαυτό του άδεια ενός χρόνου, προτού αναλάβει του Βαυαρούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x